Werken bij
InterStep

Uitdagende projecten voor Engineers, Werktuigbouwkundigen, Calculators, Technici en Monteurs. In elektrotechniek of in installatietechniek; we hebben het bij InterStep allemaal. Check onze vacatures of lees verder wat we je te bieden hebben.

Vacatures

Vacatures zoeken

Techniek van morgen, door mensen vandaag

Bij InterStep werk je aan impactvolle opdrachten bij uiteenlopende interessante opdrachtgevers. Een duurzaam project, hoogwaardig onderhoud of het gebruik van innovatieve technieken; alles is mogelijk. In een omgeving met gedreven, eerlijke en behulpzame vakspecialisten als collega, kun jij je continu ontwikkelen.

Ontdek alles over de functies bij InterStep

Werkvoorbereider

“ Als Werkvoorbereider vervul je een centrale rol in een projectteam. Je bent aan het puzzelen met technische onderdelen en vragen binnen een project. En jouw ambitie stopt niet bij het dagelijkse werk.”

Projectleider

“Een project verloopt beheerst als je in controle bent, als je grip hebt op aspecten als tijd, geld en doelstellingen van het project.”

Engineer

“Als Engineer mag je bij ons je mouwen opstropen voor veelzijdige projecten. Van korte projecten tot groter en complexe. Kortom; veel kansen om steeds beter te worden in wat je doet en te werken aan jouw ontwikkeling.”

Service Engineer

“Je wordt gelukkig van de zelfstandigheid, de vrijheid en de afwisseling, die we je bieden. Door alle innovaties en veranderingen die er spelen, is dit een functie waarin je je gemakkelijk verder kan ontwikkelen.”

Ontwikkeling & coaching

“Stilstaan is achteruitgaan”, dat geldt ook voor je ontwikkeling. In een markt waar voortdurend nieuwe technieken en methodes ontstaan, moet je bijblijven. En ook je persoonlijke ontwikkeling geeft je nieuwe energie en inzichten, waar je beter van wordt. Daarom geven we veel aandacht aan jouw professionele en persoonlijke groei. En ook wij staan open om te blijven leren. Daarom horen we graag jouw ideeën, feedback en oplossingen. Want zo blijven we onszelf innoveren en bieden we de beste waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze collega’s volgen regelmatig trainingen en opleidingen om hun vakkennis up to date te houden. Zo behalen ze diverse certificaten, waarmee ze de veiligheid, het milieu en de kwaliteit kunnen waarborgen voor alle projecten waar zij aan werken. Denk bijvoorbeeld aan VCA, NEN3140, NEN1010, kabel berekenen NEN1010. Of een cursus voor het keuren van elektrische installaties.

Ook is er aandacht voor training en opleiding om je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld interne of externe individuele coaching, het verzorgen van leertrajecten en specifieke ondersteuning en training. Bijvoorbeeld op het vlak van adviesvaardigheden, effectief communiceren en beïnvloeden, projectsturing, situationeel leidinggeven.

En hoe mooi is het om tijdens een training ook weer eens je collega-InterSteppers tegen het lijf te lopen? Kun je meteen wat ervaringen uitwisselen. En natuurlijk zijn er ook voldoende individuele trainingen. Wat je wensen ook zijn; laat het je Fieldmanager weten. Dan kunnen wij samen de mogelijkheden bekijken.

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Onze InterStep

Maximale waarde toevoegen, dat is ons doel. Voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Vanuit die visie optimaliseren we onze processen en dienstverlening continu.
De maximale waarde zit in het samenbrengen van expertise en werkgeluk van onze technische professionals bij onze opdrachtgevers. Daarmee geven we bij de uitvoering van uitdagende projecten invulling aan ambitie en klantbeleving. InterStep is 20 jaar geleden opgericht. We draaien dus al even mee in de wereld van techniek. Dat ervaar je ook in het contact met ons. Want bij ons spreek je met bevlogen medewerkers en vakspecialisten. Zowel vanuit technisch inhoudelijk vlak als vanuit kennis van de arbeidsmarkt.

Onze missie

Vanuit het werkgeluk van onze professionals de best mogelijke klanttevredenheid bieden.

Ben jij dé InterStepper?

Nee hoor, wees gerust, dé InsterStepper bestaat niet. We zijn een mooie diverse club van alle leeftijden, achtergronden, voorkeuren en vakspecialismen. Wat we wel gemeen hebben, is de liefde voor ons vak en de nodige behoefte aan gezelligheid. En we vinden het belangrijk om onszelf te zijn. Dat we onze mening kunnen geven. Ook dat wordt gewaardeerd binnen InterStep. Welke toevoeging breng jij?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.