Werken bij
InterStep

Kom werken bij InterStep en maak impact op uitdagende projecten voor diverse interessante opdrachtgevers. Van het ontwerpen, ontwikkelen en toepassen van nieuwe technologieën tot hoogwaardig onderhoud en het bedenken van creatieve oplossingen voor complexe technische uitdagingen; bij ons is veel mogelijk.

Check onze vacatures of lees verder wat we je te bieden hebben.

Vacatures

Vacatures zoeken

cover-image

Ontdek alles over de functies bij InterStep

Werkvoorbereider

“ Als Werkvoorbereider vervul je een centrale rol in een projectteam. Je bent aan het puzzelen met technische onderdelen en vragen binnen een project. En jouw ambitie stopt niet bij het dagelijkse werk.”

Projectleider

“Een project verloopt beheerst als je in controle bent, als je grip hebt op aspecten als tijd, geld en doelstellingen van het project.”

Engineer

“Als Engineer mag je bij ons je mouwen opstropen voor veelzijdige projecten. Van korte projecten tot groter en complexe. Kortom; veel kansen om steeds beter te worden in wat je doet en te werken aan jouw ontwikkeling.”

Service Engineer

“Je wordt gelukkig van de zelfstandigheid, de vrijheid en de afwisseling, die we je bieden. Door alle innovaties en veranderingen die er spelen, is dit een functie waarin je je gemakkelijk verder kan ontwikkelen.”

Ontwikkeling & coaching

In een snel veranderende markt waar nieuwe technieken en methoden voortdurend opkomen, is stilstaan gelijk aan achteruitgaan. Bij InterStep begrijpen we dat ontwikkeling essentieel is voor jouw groei en succes. Daarom besteden we veel aandacht aan zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Onze collega's volgen regelmatig trainingen en opleidingen om hun vakkennis up-to-date te houden en om certificaten te behalen die de veiligheid, milieu en kwaliteit van onze projecten waarborgen. Daarnaast bieden we individuele coaching, leertrajecten en specifieke trainingen aan om je persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan adviesvaardigheden, effectief communiceren en beïnvloeden, projectsturing en situationeel leidinggeven.

Bij InterStep geloven we ook in leren van elkaar en daarom organiseren we regelmatig gezamenlijke trainingen waar collega-InterSteppers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Onze Fieldmanagers staan altijd klaar om jouw wensen en behoeften te bespreken, zodat we samen de beste ontwikkelingsmogelijkheden kunnen vinden. Door te blijven leren en innoveren, bieden we onze opdrachtgevers de beste waarde en zorgen we ervoor dat onze professionals altijd voorop blijven lopen in hun vakgebied.

cover-image

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Onze InterStep

Maximale waarde toevoegen, dat is ons doel. Voor zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers. Vanuit die visie optimaliseren we onze processen en dienstverlening continu.
De maximale waarde zit in het samenbrengen van expertise en werkgeluk van onze technische professionals bij onze opdrachtgevers. Daarmee geven we bij de uitvoering van uitdagende projecten invulling aan ambitie en klantbeleving. InterStep is 20 jaar geleden opgericht. We draaien dus al even mee in de wereld van techniek. Dat ervaar je ook in het contact met ons. Want bij ons spreek je met bevlogen medewerkers en vakspecialisten. Zowel vanuit technisch inhoudelijk vlak als vanuit kennis van de arbeidsmarkt.

Onze missie

Vanuit het werkgeluk van onze professionals de best mogelijke klanttevredenheid bieden.

Ben jij dé InterStepper?

Nee hoor, wees gerust, dé InterStepper bestaat niet. We zijn een mooie diverse club van alle leeftijden, achtergronden, voorkeuren en vakspecialismen. Wat we wel gemeen hebben, is de liefde voor ons vak en de nodige behoefte aan gezelligheid. En we vinden het belangrijk om onszelf te zijn. Dat we onze mening kunnen geven. Ook dat wordt gewaardeerd binnen InterStep. Welke toevoeging breng jij?

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.