Projectleider

Een project verloopt beheerst als je in controle bent, als je grip hebt op aspecten als tijd, geld en doelstellingen van het project.

De projecten van onze opdrachtgevers verlopen beheerst doordat, afhankelijk van de situatie, alle sleutelspelers binnen het project dezelfde kritische succesfactoren in het vizier hebben. Uiteindelijk bepalen zij met zijn allen het succes van een project. Hierbij ondersteund door een passend instrumentarium, zoals een goed kwaliteitssysteem, risicomanagement, duidelijke uitvoeringsafspraken, opleiding & begeleiding, de juiste mensen en een heldere rapportagestructuur.

Vacatures Projectleider

Jouw rol als Projectleider

Als projectleider in technische projecten pak jij de leiding. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van een succesvol project. Samenwerken met technische specialisten is dagelijkse kost in jouw werk. Jij coördineert de werkzaamheden en je bent het aanspreekpunt voor klant en collega’s binnen het project. Om dat succes te behalen, duik je de inhoud in, met alle techniek die daarbij komt kijken.

Engineers, BIM-modelleurs, tekenaars en werkvoorbereiders snappen wat er van hen verwacht wordt dankzij jouw heldere aansturing.

Uitdagende projecten

Als Projectleider ben jij te porren voor unieke en uitdagende projecten. Complexe klantwensen en innovatieve projecten prikkelen jouw enthousiasme en gedrevenheid en zorgen dat jij de kans krijgt om een idee tot leven en een goed einde te brengen.

Jij laat je niet van de wijs brengen als het even lastig wordt. Je denkt dan graag na over hoe je zaken (anders) kunt organiseren en doet een beroep op je team van professionals, Onze opdrachten zorgen ervoor dat jij je hersens mag laten kraken. Gelukkig zie jij daar de lol van in en zie je hoe je je hierdoor vooral verder ontwikkelt. We denken graag met je mee over je ontwikkeling: hoe wil jij investeren in jouw toekomst?

cover-image

Leer jezelf kennen bij InterStep

 

Bij InterStep krijg ik de gelegenheid om bij grote ondernemingen die actief zijn in de technische branche een kijkje in de keuken te nemen. Tijdens mijn gesprekken met de account- en fieldmanagers van InterStep valt het mij steeds weer op dat men graag met mij meedenkt en altijd openstaat voor zelfontplooiing van de medewerkers. Door de leuke uitdagingen die InterStep voor mij heeft, word ik elke keer weer uitgedaagd, waardoor het nooit saai is en geen dag hetzelfde is! – Abdessamad, Duurzaamheidsregisseur bij InterStep

Machine- en apparatenbouw, installatietechniek, exploitatie en beheer, brand- en beveiligingstechniek, gebouwautomatisering: in al deze technische vakgebieden kun jij als projectleider aan de slag. Vanuit je veilige basis bij InterStep ontdek je de mooiste en meest uitdagende projecten.

Afhankelijk van je achtergrond, (Electrical Engineering, Industriële automatisering, Werktuigbouwkunde, Industrial Design Engineer, Bedrijfskunde of Energietechniek) hebben wij uitdagende projecten bij gerenommeerde klanten van InterStep voor je. Als Projectleider of Lead Engineer. Jij bent de inspirerende leiding en technisch professional voor Engineers en andere specialisten in complexe processen en projecten.

Werk je via InterStep dan werk je aan uitdagende projecten én aan jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Dit alles op een manier waarbij jij jezelf kunt zijn, met jouw ideeën, wensen en ambities. Want bij InterStep geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Inhoudelijke uitdaging, een omgeving en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen horen daar vanzelfsprekend bij. Stap jij binnen?

Bekijk de vacatures of schrijf je direct in

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.