cover-image

Technische vakspecialisten
voor jouw organisatie

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Met ruim 23 jaar ervaring binnen de techniek ligt onze focus en specialisme bij het detacheren en bemiddelen van technische professionals binnen de Installatietechniek, Industrie, infra en advies- en ingenieursbureaus. Met een groot netwerk en kennis van de markt weten wij heel goed dat je in een schaarse arbeidsmarkt geen tijd kan verliezen.

Daarom selecteren wij zorgvuldig en met de grootste aandacht een technische professional voor uw organisatie. Naast kennis en achtergrond kijken we daarbij ook naar de persoonlijkheid en kenmerken van de kandidaat voor een optimale aansluiting op de organisatie en de mensen. Wij leveren enkel kandidaten die wij persoonlijk hebben gesproken én geselecteerd.

Wij geven invulling aan uw capaciteitsbehoefte op een manier die past bij uw organisatie. Wij schakelen en handelen snel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is InterStep.

Meer informatie of even sparren? Neem dan snel contact met ons op.

cover-image

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Onze passie voor techniek en mensen

Wij geloven in een werkomgeving waar medewerkers hun authentieke zelf kunnen zijn. Waar continu leren gestimuleerd wordt en gewerkt wordt aan impactvolle projecten, door professionals die het verschil willen maken. Samen met andere gedreven collega’s die oog hebben voor duurzaamheid en slimme innovaties. Met een passie voor techniek en met de schouders onder de (technologische) uitdagingen van vandaag en morgen.

 
Bekijk onze projecten

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.