cover-image

Technische vakspecialisten
voor jouw organisatie

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Wij geloven in de combinatie van kwaliteit en werkgeluk. Dat begint bij aandacht voor de technische professional die bij jouw organisatie aan de slag gaat. Wij stoppen tijd en energie in een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers. Persoonlijk contact vinden wij daarbinnen vanzelfsprekend. Net als ontwikkeling van onze medewerkers die invulling geven aan uitdagende projecten binnen de Installatietechniek; Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Meet- en Regeltechniek en Safety- en Security. Zo helpen wij tevreden opdrachtgevers bij de instroom van technische Professionals.

cover-image

ONZE DIENSTVERLENING

Met ruim 22 jaar ervaring binnen de techniek ligt onze focus en specialisme bij het detacheren en bemiddelen van technische professionals. Als geen ander begrijpen wij wat voor profiel jij als opdrachtgever zoekt. Met een groot netwerk en kennis van de markt weten wij heel goed dat je in een schaarse arbeidsmarkt geen tijd kan verliezen.

Daarom selecteren wij zorgvuldig en met de grootste aandacht een professional voor jou. En krijg je alleen iemand voorgesteld waar wij echt van overtuigd zijn. Een efficiënt en tijdbesparend proces voor zowel jullie organisatie als de technische vakspecialist.

CONTINU ONTWIKKELEN

Om de vakkennis en ontwikkeling van onze technische professionals up to date te houden stimuleren wij ontwikkeling. Met opleiding en training verbeteren onze collega’s hun vakkennis en persoonlijke vaardigheden. Als opdrachtgever zie je dit terug in het profiel en de kwaliteit van onze vakspecialisten. Mist er nog een training of certificering die nodig is voor het project of de werkzaamheden?

Geen probleem. Daar gaan we dan mee aan de slag. Want samen geven we invulling aan de techniek van de toekomst. Werk je met InterStep, dan werk je met bevlogen en deskundige technische professionals.

SNEL SCHAKELEN

Heb jij als organisatie behoefte aan de inzet van tijdelijke of vaste technische vakspecialisten voor een project of werk wat zich bevindt in de wereld van Installatietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Meet- en Regeltechniek of Safety- en Security?

Wij geven invulling aan jouw capaciteitsbehoefte op een manier die bij jouw organisatie past. En daarin schakelen en handelen wij snel zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat is InterStep.

Meer informatie of even sparren? Neem dan snel contact met ons op.

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Onze passie voor
techniek en mensen

Wij geloven in een werkomgeving waar medewerkers hun authentieke zelf kunnen zijn. Waar continu leren gestimuleerd wordt en gewerkt wordt aan impactvolle projecten, door professionals die het verschil willen maken.
Samen met andere gedreven collega’s die oog hebben voor duurzaamheid en slimme innovaties. Met een passie voor techniek en met de schouders onder de (technologische) uitdagingen van morgen. 
Bekijk onze projecten

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.