Abbott is een mondiaal gezondheidszorgbedrijf dat innovatief onderzoek uitvoert en producten maakt ten behoeve van de gezondheid van mensen. Zij voorzien miljoenen mensen van merkgeneesmiddelen. Hun aandachtsgebieden zijn gericht op maag-darm-leverziekten, hart- en vaatziekten, gynaecologische aandoeningen, luchtwegaandoeningen en pijnbestrijding en griepvaccinaties.

Fabrieken, datacenters en kantoorpanden

De projecten waarin InterStep actief is binnen Abbott bestaan uit nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van de fabrieken (vaccinatie, lactulose, dydrogestron), datacenters en kantoorpanden. Bij deze projecten moet je denken aan installaties zoals zonnepanelen, toegangscontrole, brandmeldinstallaties en lichtkracht installaties. Maar ook instrumentatie zoals drukmetingen, niveaumetingen en temperatuurmetingen.

65 industriële panden

Onze collega’s zijn verantwoordelijk geweest voor het engineeren en calculeren van het slopen/ontkoppelen van ca. 65 industriële panden, het calculeren van diverse werkzaamheden in voor en meer- en minderwerk en het maken van kostenramingen voor de klant.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.