cover-image

Het InterStep team
maakt de match

Wij denken in oplossingen

Met onze duidelijke scope, veel uiteenlopende klanten en onze kennis en ervaring in de markt, matchen wij al meer dan 20 jaar technische vakspecialisten bij technische organisaties. Dit doen we met een bevlogen en gedreven team vanuit ons kantoor in Utrecht. Met oog voor een duurzame samenwerking en het werkgeluk en de ontwikkeling van onze medewerkers. Daar doen wij het voor.

Snel schakelen en denken in oplossingen is belangrijk in de schaarse arbeidsmarkt waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Zowel de klant- als kandidaatbeleving staat daarin voor ons centraal. Daarom kijken wij verder dan het cv van de kandidaat en de vacaturetekst van de opdrachtgever. En omdat snelheid en efficiëntie een must is, hanteren wij een platte en transparante procedure. Zowel voor onze opdrachtgevers als kandidaten.

HET TEAM VAN INTERSTEP

Je besteedt veel tijd aan je werk en daarin is plezier en voldoening belangrijk. Jouw werkgeluk staat hoog op de agenda want wij geloven dat gelukkige collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen.
Werk doen wat bij jou past en dagelijks bezig zijn met iets wat je leuk vindt. Een betrokken en gemotiveerde technisch vakspecialist die het werk met plezier doet; dat is voor jou én onze opdrachtgevers bijzonder prettig. Zo willen we bij InterStep invulling geven aan jouw werkgeluk. Dat betekent dat we nieuwsgierig blijven hoe het met jou en jouw gewenste ontwikkeling gaat en dat onze deur altijd voor je openstaat. We horen graag wat je wensen en (ontwikkel)behoeftes zijn, zodat we kunnen kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen. Zodat jij met voldoening blijft werken. Zo willen wij samen met jou invulling geven aan de techniek van morgen.

Bij ons is de kandidaat ook klant

In een markt van schaarste moet de kandidaatervaring helemaal op en top zijn. Daarom hanteren wij een simpele en transparante procedure. Als jij reageert op een vacature mag je van ons verwachten dat wij je binnen twee werkdagen een reactie geven.

We pakken direct de agenda’s erbij en plannen met jou een intake om kennis te maken en samen te bepalen of de match met de vacature en het bedrijf voldoende aanwezig is. Is de match aanwezig, dan pakken we snel door en introduceren wij je persoonlijk bij onze opdrachtgever. Als dit niet het geval is, kijken we natuurlijk gelijk of er andere mogelijkheden zijn. De tijdens onze intake verkregen input over jouw achtergrond en kennis verwerken wij tot een profielschets waarmee we jou eenvoudig kunnen introduceren bij onze klanten.

Bij een match vindt de kennismaking met onze opdrachtgever direct daarna plaats waarin je alle ins en outs van het project hoort en een indruk van de organisatie krijgt. Wij helpen je om je goed voor te bereiden op dit gesprek. Zo zorgen we ervoor dat je alle benodigde informatie krijgt en vertellen wij je wat je kan verwachten. Wil je het gesprek oefenen of nog wat vragen vooraf doornemen? Geen probleem, we staan voor je klaar.

Bij de intake bespreken we de arbeidsvoorwaarden al met elkaar. Zodat je in het begin al weet wat je kan verwachten. Verder begeleiden wij je tijdens de gehele procedure en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Is er nieuws te melden. Dan hoor je dat direct van je vaste contactpersoon.

cover-image

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.