Werkvoorbereider

Jij bent een Werkvoorbereider met ambitie. Je gaat voor technische projecten met uitdaging; projecten waar jij je tanden in kan zetten. Als Werkvoorbereider vervul je een centrale rol in een projectteam. Je bent aan het puzzelen met technische onderdelen en vragen binnen een project. En jouw ambitie stopt niet bij het dagelijkse werk. Jij wordt blij van jezelf verder ontwikkelen. Misschien richting projectleider of toch meer de inhoudelijke verdieping of op persoonlijk vlak. Dat brengt mogelijk nóg mooiere projecten op je pad, vol innovatie, duurzaamheid en impact. Samen kijken we graag naar je wensen en mogelijkheden, zodat jij de juiste stappen kan zetten in jouw toekomst.

Vacatures Werkvoorbereider

JOUW ROL ALS WERKVOORBEREIDER

Als Werkvoorbereider krijg je een flinke dosis afwisseling via de verschillende projecten waar je aan werkt. Dit zijn opdrachten die wat puzzelwerk kunnen vragen. Werktekeningen, planningen, werkinstructies en inkoop van materialen; dankzij jouw optimale en sterke start lopen werkzaamheden soepel. We hebben diverse projecten in de installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en bouw.

cover-image

Leer jezelf kennen bij InterStep

“Het eerste contact dat ik met InterStep had voelde gelijk goed. Tijdens de eerste kennismaking lieten ze direct merken dat ze voor mij aan de slag gaan. Binnen 1 week had ik al een gesprek met een potentiële opdrachtgever en nog geen 3 dagen later kreeg ik een belletje van InterStep dat ik een nieuwe opdracht had! Daarnaast is het prettig dat ik vanuit InterStep een eigen Fieldmanager toegewezen krijg waar ik met al mijn vragen op elk moment terecht kan.” – Jeffrey Crawfurd

Waar ligt jouw kracht? In de planning, de calculatie of de technische tekeningen? Of ben je van alle markten thuis? Dankzij jouw coördinerend talent lopen de projecten bij onze klanten op rolletjes. Wij werken samen met zowel grote als kleine organisaties en hebben al bij veel projecten ons steentje bijgedragen. Zie jij jezelf werken op een grote projectenafdeling bij een landelijke installateur, waar je samen met je team werkt aan de nieuwbouw van een ziekenhuis? Of voel jij je meer thuis op de serviceafdeling van een klein familiebedrijf waar je samen met je team zorgt voor de renovatie en onderhoud van diverse kantoorpanden? Door ons grote en diverse netwerk aan opdrachtgevers zijn wij in staat om voor jou de perfecte werkplek te vinden die voldoet aan jouw wensen.

Gedetacheerd worden op projecten heeft als groot voordeel dat je vanuit een veilige basis goed kan ontdekken waar je blij van wordt. Wij luisteren naar je en houden rekening met welk type project jou het meest aanspreekt en welke klant bij jou past. Niet alleen de inhoud van het werk is belangrijk, ook de cultuur en omvang van een organisatie spelen een rol bij de keuze en jouw werkgeluk.

Werk je via InterStep dan werk je aan uitdagende projecten én aan jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Dit alles op een manier waarbij jij jezelf kunt zijn, met jouw ideeën, wensen en ambities. Want bij InterStep geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging, een omgeving en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen horen daar vanzelfsprekend bij. Stap jij binnen?

Bekijk de vacatures of schrijf je direct in

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.