Service Engineer

Als Service Engineer ben je een kei in het opsporen van de oorzaak van storingen, het repareren ervan en het onderhouden van de systemen en machines. Je wordt gelukkig van de zelfstandigheid, de vrijheid en de afwisseling, die we je bieden. Door alle innovaties en veranderingen die er spelen, is dit een functie waarin je je gemakkelijk verder kan ontwikkelen. We bieden je de kans om via trainingen en cursussen helemaal bij te blijven in je vakgebied. We denken met je mee over de mogelijkheden hoe wij kunnen blijven investeren in jouw toekomst als service engineer.

Vacatures Service Engineer

JOUW ROL ALS SERVICE ENGINEER

Specialisatie in de vakgebieden Safety & Security, Meet- en Regeltechniek, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek?  Wij luisteren naar jouw voorkeur en bieden je projecten en werk bij gerenommeerde klanten. Als Service Engineer ben je vaak op verschillende locaties en projecten aan het werk, soms kortlopend soms wat langer. Jij bent de specialist die onderhoud aan installaties verricht. De ene keer omdat de installatie kapot is. De andere keer gepland vanuit periodiek onderhoud. Het oplossen van storingen en installeren van nieuwe installaties maken jouw werk tot een uitdaging. Wat dat betreft is geen dag hetzelfde!

cover-image

Leer jezelf kennen bij InterStep

 

Ik ben leergierig en hou van een uitdaging, bij InterStep heb ik diverse trainingen gevolgd. – Alex Dallau

Brandpreventie, diagnoses stellen aan werktuigbouwkundige installaties, uitbreiden of aanpassen van bestaande elektrotechnische installaties of storingen aan machines oplossen. Je kunt alle kanten op afhankelijk van jouw voorkeur en ambities.

Gedetacheerd worden op projecten heeft als groot voordeel dat je met zekerheid in verschillende technische keukens kan kijken.

Of je nu Onderhoudsdeskundige Brand, Servicemonteur, Service Technicus, Monteur Elektrotechniek of Elektrotechnician bent. Jij vindt het leuk om de klant optimaal van dienst te zijn en je tanden te zetten in complexe technische storingen en periodiek onderhoud.

Werk je via InterStep dan werk je aan uitdagende projecten én aan jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Dit alles op een manier waarbij jij jezelf kunt zijn, met jouw ideeën, wensen en ambities. Want bij InterStep geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat.

Inhoudelijke uitdaging, een omgeving en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen horen daar vanzelfsprekend bij. Stap jij binnen?

Bekijk de vacatures of schrijf je direct in

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.