Engineer

Als Engineer mag je bij ons je mouwen opstropen voor veelzijdige projecten. Van korte projecten tot groter en complexe. Kortom; veel kansen om steeds beter te worden in wat je doet en te werken aan jouw ontwikkeling. Ontwikkeling richting bijvoorbeeld een leidinggevende rol of een andere type project afhankelijk van jouw ambities. Wij denken graag in mogelijkheden om te investeren in jouw toekomst.

Vacatures Engineer

JOUW ROL ALS ENGINEER

Van de besturing van (elektro)technische installaties tot het opwekken van elektrische energie; in de meet- en regeltechniek en andere projecten kom je van alles tegen. Soms zit je middenin berekeningen voor kostenefficiëntie of maak je ontwerpvoorstellen. Of je nu nieuwe innovaties ontwikkelt of nieuwe systemen, juist de afwisseling maakt jou blij. Kennis vergaren over nieuwe technieken, nieuw ontwikkelde apparatuur, updates in luchtbehandelingskasten, duurzaam energieverbruik. Jij voelt je daarbinnen als een vis in het water. Afwisseling in je werk geeft jou een flinke dosis energie.

cover-image

Leer jezelf kennen bij InterStep

 

De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2. Deze afdeling focust zich vooral op ‘maintain and improve the assist’. Of in andere woorden; het verbeteren en onderhouden van de huidige productieprocessen.
Ondanks dat ik in dienst ben bij InterStep en officieel geen Bosch personeelslid ben heb ik me nooit gehinderd gevoeld in de verantwoordelijkheden die ik heb gekregen als externe medewerker.
Mijn hoogtepunt van deze periode was de reis naar de dochter plant in Ho Chi Minh city Vietnam. Hier ben ik naartoe gevlogen om deel te nemen aan een speedweek. Een speedweek is een week waarin alle leverancier en experts van een productieproces aanwezig zijn om zo, in één week meer output uit een lijn te halen of de processen te verbeteren. – Sebastiaan Bal

Waar ligt jouw kracht? In de civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde of bouwkunde?

Gedetacheerd worden op projecten en bij uitdagende opdrachtgevers heeft als groot voordeel dat je vanuit een veilige basis goed kan ontdekken waar je blij van wordt. Of je nu WTB’er, Mechanical Engineer, Engineer Meet- en Regeltechniek of Project Engineer bent. Jouw ideeën komen tot leven in een ontwerp. Zo laat je bijvoorbeeld productieprocessen zo optimaal mogelijk verlopen of denk je mee over technische innovaties voor klimaatbeheersing.

Werk je via InterStep dan werk je aan uitdagende projecten én aan jezelf en jouw eigen ontwikkeling. Dit alles op een manier waarbij jij jezelf kunt zijn, met jouw ideeën, wensen en ambities. Want bij InterStep geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging, een omgeving en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen horen daar vanzelfsprekend bij. Stap jij binnen?

Bekijk de vacatures of schrijf je direct in

Onze mederwerkers vertellen:

Snel schakelen, verschillende technieken

“Mijn meest uitdagende project bij InterStep was het in 3 maanden verbouwen van een hele verdieping voor TUI. Daar zaten alle onderdelen in die een project voor mij interessant maken.”

Industrie 4.0 als Maintenance Engineer

“De afgelopen 5 jaar ben ik via InterStep geplaatst bij Bosch Transmission technology. Door de lange doorlooptijd is er gaandeweg ook veel veranderd in mijn takenpakket. 5 jaar geleden begon ik als machine engineer bij de afdeling MFE2.2.”

Mijn ervaring als Service coördinator bij InterStep

“InterStep heeft mij de kans geboden om een nieuw project op te starten bij een opdrachtgever. Na ca. 9 maanden was dit project opgezet, uitgerold en kwam het einde in zicht, maar omdat InterStep op de hoogte was van…”

Van onderzoek en analyse tot oplossing

“Ik werkte aan een interessant project met een grote mate van strategische relevantie. We moesten een probleem oplossen dat heel veel raakvlakken heeft met de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde, die ik naast mijn werk volg.”

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.