cover-image

Ken jij nog goede Professionals?!

Draag je vrienden en familie aan voor een toekomst bij InterStep!

Ken jij iemand die bij InterStep past? Iemand die niet bang is voor een nieuwe uitdaging? Iemand met een passie voor techniek en een teamspeler is? Draag een vriend, kennis of familielid aan en beloon jezelf!

Meld hem of haar hier aan en laat ook je eigen gegevens achter. InterStep beloont je voor jouw hulp.

Voor het aandragen van je nieuwe collega krijg je bij een eerste gesprek direct € 20,- Geen poespas, meteen een bon.

Gaat jouw ‘nieuwe collega’ werken voor InterStep? Dan krijg je direct nog een bon van € 20,-!

Na een maand in dienst en nog steeds enthousiast? Dan ontvang je nog een bon van € 360,-!

cover-image

Samenwerken in een team van Professionals?

Draag je vrienden, kennissen en familie dan snel bij ons aan!

Contactgegevens

Spelregels

Wie weet beter wat het werk inhoudt dan jijzelf? Daarom weet jij ook precies welke mensen bij InterStep passen en als je dan nieuwe collega’s aandraagt willen wij jou daar graag voor belonen! Wat zijn de spelregels?

Draag een nieuwe collega aan

Werk je voor InterStep? Dan is deze actie speciaal voor jou, want heb je iemand in gedachten die je wilt aandragen? Vul dan het formulier in. Het is natuurlijk belangrijk dat de persoon die je aandraagt interesse heeft om bij InterStep te werken en ook weet dat jij zijn of haar gegevens deelt met ons en wij contact kunnen opnemen. Als de persoon daadwerkelijk op gesprek mag bij een of meerdere van onze opdrachtgevers krijg jij de bon van € 20,- opgestuurd!

Gaat deze persoon aan de slag bij InterStep?

Dan ontvang je nog een keer een bon van € 20,-! Dat is al € 40,-, makkelijk verdiend toch?

In dienst bij InterStep of als Zelfstandige Professional aan de slag

Bij InterStep bouwen we aan warme, langdurige relaties met onze mensen. Wij hopen natuurlijk dat de door jou aangedragen Professional ook na de proeftijd nog steeds harstikke tevreden is met InterStep. Ook dan houden wij jou graag tevreden en belonen wij jou met een bon van € 360,-. Gaat jouw ‘kandidaat’ aan de slag als Zelfstandige Professional dan ontvang je deze bon als hij of zij na drie maanden nog steeds voor InterStep aan de slag is.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.