cover-image

Kandidaat Profielen

Alex, een bevlogen professional met een schat aan ervaring als senior service- en onderhoudsdeskundige. In het bezit van zijn IDB en ODB is Alex een echte alleskunner in het onderhoud. 

Met een indrukwekkend CV is Alex na meer dan drie jaar op zijn huidige project toe aan een nieuwe uitdaging. 

Voor Alex is het belangrijk om binnen een project diverse werkzaamheden zelfstandig op te kunnen pakken om het uitdagend te houden. Dit zijn uiteraard werkzaamheden op het vlak onderhoud, van brandmeldsystemen, testen en het verrichten van opnames. Alex is zelfstandig en proactief en zoekt daarin graag de samenwerking met werkvoorbereiders en planning. Maar ook in het aansturen en de afstemming met onderaannemers staat Alex zijn mannetje. Alex is communicatief vaardig, accuraat, flexibel en een echte kennisdrager.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.