030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Schiphol

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Schiphol

Introductie

Zie jij jezelf in een regelend/ coördinerende rol? Heb jij kennis van werktuigbouwkundige installaties en ervaring in het maken van calculaties?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, sportcomplexen en luchthavens, zoals in dit geval Luchthaven Schiphol.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team op Schiphol zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde (HVAC).

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde, je hebt te maken met verschillende renovatie- en serviceprojecten tot +/- € 1 mnl. De projecten vinden plaats in de pieren, terminals, parkeergarages en aankomst/ vertrekhallen.

Je maakt deel uit van een projectteam en bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen en onderhouden van de informatie- en materiaalvoorziening ten behoeve van een optimaal verloop van de werkzaamheden binnen jouw project. Dit houdt in dat je bezig bent met plannen, het geven van advies, het maken van calculaties en eventueel het oppakken van engineeringswerkzaamheden. Daarnaast stel je offertes op, draag je zorg voor de inkoop en uitbesteding en maak je technische omschrijven voor de te gebruiken materialen. Ook ben je vraagbaak bij technische en organisatorische problemen, onderhoud regelmatig contact met andere afdelingen en stuurt jouw team van monteurs aan. Je verzorgt detailleerde werkplanningen en houdt de projectdocumentatie bij. Indien nodig geef je wijzigingen aan projectmanagement door wat betreft meer- en minderwerk. Als rechterhand van de projectleider gebruik je al je kennis en creativiteit om tot de beste oplossing te komen. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering zonder problemen het werk kan uitvoeren en dat de voortgang wordt teruggekoppeld naar de projectleiding.

Schiphol is een zeer dynamische werkomgeving!


Functie eisen

  • Opleiding: MBO Werktuigbouwkunde of Installatietechniek niveau 4
  • Een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsbouw
  • Ervaring met diverse inkoopprogramma’s, tekenprogramma’s en het MS Officepakket
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat

Aanbod

  • Bruto maandsalaris tussen de €2.750,- tot €3.750,-
  • Direct een vast dienstverband
  • Ruim opleidingsbudget en bijbehorende doorgroeimogelijkheden
  • Lease auto van de zaak die ook privé gebruikt kan worden

Inlichtingen

Solliciteren? Leuk!
Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign