030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Utiliteit Meet- & Regeltechniek – Utrecht

Werkvoorbereider Utiliteit Meet- & Regeltechniek – Utrecht

Introductie

Zie jij jezelf in een regelend/ coördinerende rol? Heb jij kennis van meet- en regeltechniek en ervaring in de utiliteit?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, stations, monumenten en sportcomplexen.

Organisatie

InterStep Mens en Techniek is landelijk actief als projectorganisatie in de techniek. Met zo’n 200 collega’s in vaste dienst zijn wij sterk vertegenwoordigd in het segment Building Technology – Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk.

Functie

Wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek in regio Utrecht.

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde, je hebt te maken met verschillende klanten en projecten. Je maakt deel uit van een projectteam en je bent verantwoordelijk de werkvoorbereiding en het optimaal laten verlopen van projecten. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat alles verloopt volgens planning. Denk hierbij aan het plannen van personeel, het maken van werkplannen en het bestellen van materiaal- en materieel.

Daarnaast maak je calculaties ten behoeven van meer- en minderwerken, ben je in staat tekeningen te beoordelen en de meet- en regeltechnische codering op een juiste wijze toe te passen. Ook controleer je principeschema’s en de schema’s van regelkasten.

Hierin werk je nauw samen met de projectleider aan wie je rapporteert, die je ondersteunt en wanneer nodig vervangt. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers op het gebied van bestellingen van materialen, levertijden, prijzen en (innovatieve) ontwikkelingen.

Functie eisen

  • MBO/ MTS Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek/ of Meet- en Regeltechniek
  • Een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider M&R in de utiliteitsbouw
  • Je bent een teamplayer, je bent organisatorisch sterk, assertief en communicatief vaardig
  • Kennis van diverse GBS systemen, Autocad en MS Office zijn een pré


Aanbod

  • Direct een vast contract
  • Bruto maandsalaris van €3.000 tot €4.250
  • 24 vakantiedagen
  • Volledige reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot een leaseauto met tankpas.
  • Een zeer ruim opleidingsbudget
  • Persoonlijke begeleiding

Sollicitatie

Leuk! Neem contact op met Dave Tak via 06-42583992 of d.tak@interstep.nl

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign