030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Service – Regio Amsterdam

Werkvoorbereider Service – Regio Amsterdam

Introductie

Zie jij jezelf in een regelend/ coördinerende rol binnen afdeling services? Heb jij kennis van werktuigbouwkundige en/ of elektrotechnische installaties en ervaring in het maken van calculaties?

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op deze vacature!

Functie

Voor ons team in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider Services die ervaring heeft met werktuigbouwkundige en/ of elektrotechnische installaties binnen de utiliteit.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen contracten. Hierin sta je tussen de projectleiding en uitvoering en zorgt voor de technische en financiële voorbereiding en bewaking.

Jouw taken bestaan uit het voorbereiden van (technische administratieve) werkzaamheden, het maken van onderhoudsplannen, het bewaken van contractuele afspraken, het vaststellen van een jaarplan, bestellen van materialen, inzetten van onderaannemers en specialisten, bewaken van de werkbonnenstromen, signaleren van afwijkingen en het maken van klantrapportages. Verder neem je storingen aan, wijs je de deze toe aan de monteurs en zorg je ervoor dat deze op je juiste manier worden afgehandeld.

Functie eisen

  • Opleiding: MBO/HBO installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of aanverwante richting
  • Meer dan drie jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
  • Ervaring met Acto, SAP, Syntess of Navision is een pre
  • Sterk in het behouden van overzicht, het communiceren met diverse lagen binnen een organisatie, het nemen van verantwoordelijkheid, stellen van prioriteiten en je werkt planmatig en gestructureerd

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roelien Heida via 06-21394568 of r.heida@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign