030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Certificeringen Brandmeldinstallaties – Utrecht

Werkvoorbereider Certificeringen Brandmeldinstallaties – Utrecht

Introductie

Zie jij jezelf in een regelend/ coördinerende rol? Heb jij kennis van brandmeldinstallaties en de bijbehorende certificeringen?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende de detailhandel, de industriële sector en de gezondheidszorg.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Certificeringen Brandmeldinstallaties.

Binnen deze functie heb je dagelijks te maken met verschillende klanten en projecten. Je staat in contact met de (onderhouds)monteurs en communiceert over de manco’s in het veld. Je onderzoekt wat er moet gebeuren om deze manco’s te verhelpen en tot de gewenste certificeringen te komen. Dit doe je aan de hand van de verkregen informatie van je collega’s in het veld, je eigen kennis (projecteren) & creativiteit en de gestelde normen. Je schakelt de juiste partijen in en je stuurt deze aan om te komen tot het gewenste eindresultaat.

Je verzorgt werkplanningen en houdt de projectdocumentatie bij. Daarnaast stel je offertes op, draag je zorg voor de inkoop en uitbesteding en maak je technische omschrijven voor de te gebruiken materialen. Ook ben je vraagbaak bij technische en organisatorische problemen en onderhoud regelmatig contact met andere afdelingen. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering zonder problemen het werk kan uitvoeren en dat de voortgang wordt teruggekoppeld naar de projectleiding.

Functie eisen

  • Opleiding: MBO niveau 4 Elektrotechniek aangevuld met diploma’s binnen de brandmeldtechniek
  • Een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider in de brandmeldinstallaties
  • Ervaring op gebied van tekenen/ engineering/ projecteren is gewenst
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat
  • Bekend met diverse normeringen waaronder de NEN2535

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign