030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Brandmeldinstallaties – Amsterdam

Werkvoorbereider Brandmeldinstallaties – Amsterdam

Introductie

Zie jij jezelf in een regelend/ coördinerende rol? Heb jij kennis van brandmeldinstallaties en ervaring in het maken van calculaties?

Wij zijn op zoek naar collega’s die aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep meewerken aan uiteenlopende projecten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld de Zuidas.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Brandmeldinstallaties.

Binnen deze functie heb je dagelijks te maken met verschillende klanten en projecten. Je maakt deel uit van een projectteam en bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen en onderhouden van de informatie- en materiaalvoorziening ten behoeve van een optimaal verloop van de werkzaamheden binnen een project. Dit houdt in dat je bezig bent met plannen, het geven van advies, het maken van calculaties en eventueel het oppakken van engineeringswerkzaamheden. Daarnaast stel je offertes op, draag je zorg voor de inkoop en uitbesteding en maak je technische omschrijven voor de te gebruiken materialen. Ook ben je vraagbaak bij technische en organisatorische problemen, onderhoud regelmatig contact met andere afdelingen en stuurt jouw team van monteurs aan. Je verzorgt detailleerde werkplanningen en houdt de projectdocumentatie bij. Indien nodig geef je wijzigingen aan projectmanagement door wat betreft meer- en minderwerk. Als rechterhand van de projectleider gebruik je al je kennis en creativiteit om tot de beste oplossing te komen. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering zonder problemen het werk kan uitvoeren en dat de voortgang wordt teruggekoppeld naar de projectleiding.

Functie eisen

  • Opleiding: MTS/HTS Elektrotechniek aangevuld met IDB/ ODB
  • Een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider in de beveiligingsinstallaties
  • Ervaring op gebied van tekenen en engineering is gewenst
  • Ervaring met diverse inkoopprogramma’s, tekenprogramma’s en het MS Officepakket
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dave Tak op via 06-42583992 of d.tak@interstep.nl daarnaast zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign