030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider beheer en onderhoud – Utrecht

Werkvoorbereider beheer en onderhoud – Utrecht

Introductie

Zie jij jezelf in een regelend/ coördinerende rol binnen het beheer & onderhoud? Heb jij kennis van werktuigbouwkundige en/ of elektrotechnische installaties en ervaring in het maken van calculaties?

Wij zijn op zoek naar collega’s die wij aan de hand van een vast dienstverband inzetten op uiteenlopende onderhoudscontracten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan contracten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld de Kromhoutkazerne.


Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider beheer & onderhoud die ervaring heeft met werktuigbouwkundige en/ of elektrotechnische installaties.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen contracten. Hierin sta je tussen de projectleiding en uitvoering en zorgt voor de technische en financiële voorbereiding en bewaking. Jouw taken bestaan uit het voorbereiden van (technische administratieve) werkzaamheden, het maken van onderhoudsplannen, het bewaken van contractuele afspraken, het vaststellen van een jaarplan, bestellen van materialen, inzetten van onderaannemers en specialisten, bewaken van de werkbonnenstromen, signaleren van afwijkingen en het maken van klantrapportages. Verder neem je storingen aan, wijs je de deze toe aan de monteurs en zorg je ervoor dat deze op je juiste manier worden afgehandeld.

Functie eisen

• Opleiding: MBO/HBO installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek

• Meer dan drie jaar ervaring binnen een soortgelijke functie

• Sterk in het behouden van overzicht, het communiceren met diverse lagen binnen een organisatie, het nemen van verantwoordelijkheid, stellen van prioriteiten en je werkt planmatig en gestructureerd

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dave Tak op via 06-42583992 of d.tak@interstep.nl daarnaast zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign