030 - 2518995 info@interstep.nl
Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud – Amsterdam

Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud – Amsterdam

Introductie

Heb jij kennis van gebouwgebonden installaties en ervaring in het maken van calculaties? Is ad hoc werken binnen het beheer en onderhoud iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan contracten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, de industriële sector en bijvoorbeeld de Amsterdam Arena.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op deze vacature!

Functie

Kom jij ons team in Amsterdam versterken als een ervaren Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud die bekend is met gebouwgebonden installaties?

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen contracten. Hierin sta je tussen de projectleiding en uitvoering en zorgt voor de technische en financiële voorbereiding en bewaking.Jouw taken bestaan uit het voorbereiden van (technische administratieve) werkzaamheden, het maken van onderhoudsplannen, het bewaken van contractuele afspraken, het vaststellen van een jaarplan, bestellen van materialen, inzetten van onderaannemers en specialisten, bewaken van de werkbonnenstromen, signaleren van afwijkingen en het maken van klantrapportages. Verder neem je storingen aan, wijs je de deze toe aan de monteurs en zorg je ervoor dat deze op je juiste manier worden afgehandeld.Functie eisen

  • Opleiding: MBO niveau 4 Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
  • Meer dan drie jaar ervaring binnen een soortgelijke functie
  • Sterk in het behouden van overzicht, het communiceren met diverse lagen binnen een organisatie, het nemen van verantwoordelijkheid, stellen van prioriteiten en je werkt planmatig en gestructureerd
  • Ervaring met Navision, Syntess of SAP is een pre

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign