030 - 2518995 info@interstep.nl
Tekenaar Werktuigbouwkunde – Amersfoort

Tekenaar Werktuigbouwkunde – Amersfoort

Introductie

Heb jij oog voor detail en ervaring in het tekenen van werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties? Geef je de voorkeur aan grote utilitaire projecten of juist aan revisie en/ of modificaties?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, sportcomplexen, luchthavens en datacenters.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Amersfoort zijn wij op zoek naar een ervaren werktuigbouwkundige tekenaar met ervaring binnen de utiliteitsbouw.

In deze functie ben je de rechterhand van de engineer en zorg je ervoor dat de ontwerpen vanuit grove schets in het systeem worden gezet. Je moet hierbij denken aan gebouwgebonden installaties zoals CV, HVAC, riolering, (koud/gekoeld) water, ketelhuisopstellingen en luchtbehandelingsinstallaties. Daarnaast ben je ook bekent met het tekenen van installaties in technische ruimten, luchtbehandelingskasten en stookruimten, brandkleppen, principeschema’s, blokschema’s, luchtkanalen en sanitaire installaties. Als rechterhand van de engineer denk je mee, ben je in staat om fouten te herkennen en deze uit het ontwerp te halen of terug te koppelen naar de engineer.

Functie eisen

  • Opleiding: MTS richting Installatietechniek/ Werktuigbouwkunde
  • Aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met AutoCAD, StabiCAD, Nordined en/of vergelijkbaar tekenpakket
  • Sterk in het snel oppakken van een nieuw project

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign