030 - 2518995 info@interstep.nl
Tekenaar E-installaties – Noord-Brabant

Tekenaar E-installaties – Noord-Brabant

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Organisatie

Voor een opdrachtgever, regio Tilburg, zijn wij op zoek naar een Tekenaar E-installaties die ervaring heeft met het ontwerpen van alle voorkomende elektrotechnische installaties in grote utilitaire projecten. Als full service installatiebedrijf levert deze installateur klantspecifieke (totaal)oplossingen op het gebied van elektrotechnische installatietechniek. Deze oplossingen bieden zij vanaf ontwerp tot realisatie en vanaf realisatie tot End-of-life.

Met zo’n 140 betrokken medewerkers en de leveranciers kijkt de klant continu naar verbetermogelijkheden in de werkwijze en in het gebruik van installatiematerialen en -technieken. Zij streven naar maximale efficiëntie, minimale kosten en maximale toegevoegde waarde voor u en voor het milieu. Hierdoor kunnen zij beter, sneller en duurzamer van dienst zijn. Zij werken dus lean & green.

Functie

In deze functie teken, calculeer en ontwikkel je de elektrotechnische installaties voor onze uiteenlopende projecten en werken. Eenmaal in opdracht, zorg je voor de voortgang van de werkzaamheden, tezamen met de verantwoordelijke projectleider. Je maakt calculaties, je maakt schetsen en principetekeningen en je stelt de specificaties op voor de installatie en de te gebruiken componenten. Je toetst of nieuwe ontwerpen voldoen aan bestek, regelgeving en keuringseisen. Je geeft informatie en doet onderzoek bij technische vraagstukken.

Je bent in staat om innovatieve en financieel slimme installatieconcepten te onderzoeken en te bedenken en hierdoor de klant kwalitatief én prijstechnisch de beste gebouw gebonden installatie aan te bieden. Hierbij ben je ook in staat om vooraf de projectrisico’s in kaart te brengen.

Je werkt als tekenaar zelfstandig aan het aan jou toegewezen project en waar nodig zoek je de samenwerking met je collega engineers, projectleiders en het projectteam.

Functie eisen

Je beschikt tenminste over een MBO diploma (niveau 4), richting elektrotechniek;

Je kan bij voorkeur werken met de gangbare programma’s Autocad, Intelec en Dialux;

Enige jaren werkervaring bij een technisch installatiebedrijf;

Je hebt ervaring in het maken van kostprijsberekeningen en kostenafwegingen;

Je beschikt over een ruime productkennis en je bent in staat hieruit voor de klant de juiste keuzes uit te maken;

Je beschikt over een hands on mentaliteit en je kunt uitleggen hoe jij onze kernwaarden klantgerichtheid, kwaliteit, samenwerken, verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling uitdraagt.

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Sollicitatie

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Daan van Dijk via 06 52 01 60 65 of d.vandijk@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign