030 - 2518995 info@interstep.nl
Technisch Planner – Oss

Technisch Planner – Oss

Introductie

Voor onze opdrachtgever, een technisch beheerder voor een groot aantal utilitaire panden binnen zowel de industrie als installatietechnische omgeving, zijn wij concreet op zoek naar en planner van de technische werkzaamheden op locatie. Nu is de locatie MSD terrein te Oss op zoek naar een uitbreiding binnen de afdeling service coördinatie.

Organisatie

Het speerpunt binnen de afdeling Service en Onderhoud is het plannen van alle binnenkomende service en onderhoud klussen op basis van veiligheid, kwaliteit en budget. Je bent werkzaam in een proces omgeving waarbij veiligheid bovenaan staat, waardoor de service en onderhoud volgens specifieke werkvoorschriften moeten worden uitgevoerd.

Functie

Jouw taak is dan ook het correct aanvragen/verzorgen van werkvergunningen en ze tevens te laten hanteren tijdens de werkzaamheden. Hierbij sta je dagelijks in contact met zowel eigen servicetechnici als onderaannemers en daarnaast verzorg je de materialen op de juiste tijd/locatie. Je past de elektrotechnische kennis toe door situaties op een correcte manier in te schatten en vervolgens te anticiperen door het aansturen van de servicetechnici.


Functie eisen

Wat verwachten wij van jou:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek met minimaal niveau 4
  • Enkele jaren ervaring in het beheer en onderhoud, als servicemonteur of technisch planner
  • Communicatief vaardig naar zowel collega’s als onderaannemers
  • Technisch onderlegd op het gebied van elektrotechniek
  • Planmatig en gestructureerd werken

Sollicitatie

Maurits Uijterwaal te bereiken via tel. 06-81 95 32 54 of mail: m.uijterwaal@interstep.nl

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign