030 - 2518995 info@interstep.nl
Technicus Security Systemen – Regio Randstad

Technicus Security Systemen – Regio Randstad

Introductie

Ben jij graag onderweg naar prominente projecten om high end beveiligingssystemen te installeren en te onderhouden? Voor de regio Amsterdam,Utrecht en Den Haag zijn wij zijn op zoek naar een Technicus Security Systemen.

Wij zijn op zoek naar collega’s die aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep meewerken op uiteenlopende onderhoudscontracten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan contracten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en stadions.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op deze vacature!Functie

Na een inwerkperiode ga jij zelfstandig aan de slag om complexe, technische beveiligingssystemen en bijbehorende IT/ICT onderdelen te onderhouden. Je voert diverse service-onderhoudswerkzaamheden uit aan het Security Management Systeem van de klant en de gekoppelde beveiligingsinstallaties. Daarnaast geef je klanten uitleg en advies over je operationele werkzaamheden en je voert onderhoudsinspectie uit op basis van het afgesloten onderhoudscontract.


Functie eisen

  • MBO/HBO diploma Elektrotechniek of ICT
  • In het bezit van MBV en VCA, TBV is een pré
  • Ervaring met generieke security systemen/installaties en IP technologie
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Communicatief vaardig
  • In het bezit van een VOG en een verklaring van betrouwbaarheid

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roelien Heida op via 06-21394562 of r.heida@interstep.nl daarnaast zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign