030 - 2518995 info@interstep.nl
Sr. Calculator elektrotechniek – Eindhoven

Sr. Calculator elektrotechniek – Eindhoven

Introductie

De opdrachtgever is een specialist in het bedenken van oplossingen in het ontwerp en beheer & onderhoud van de Elektrotechnische, communicatie en Safety & Security installaties. Met inmiddels ruim 50 jaren ervaring en ongeveer 200 collega’s zijn ze nu op zoek naar versterking van de Engineering afdeling op het gebied van Elektrotechniek.

Organisatie

Voor de afdeling integrale projecten zijn ze momenteel concreet op zoek naar een accurate en resultaatgerichte calculator voor de elektrotechnische installaties binnen de Utiliteit. Een calculator met inmiddels de nodige ervaring in het calculeren van grote projecten, waarbij een snelheid van werken belangrijk is.

Functie

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het uitzetten, calculeren en opstellen van de offertes. Hiervoor onderhoudt je de nauwe contacten met de technisch commercieel adviseurs, engineers, inkoper en projectleider. Aan de hand van prijzen en voorwaarden van in- en externe leveranciers stel je een overall calculatie samen waarna je met de betrokken partijen en het management tot een definitieve aanbieding komt.

Tijdens dit proces draag je er zorg voor dat de gemaakte afspraken met de leveranciers goed worden vastgelegd en bewaak je het complete proces. Daar waar nodig stuur je het prijsvormingsproces bij op basis van de product- en marktontwikkeling. Door de diversiteit aan producten en diensten, maar ook klantwensen, heb je een gevarieerde en veelzijdige baan waarin de omvang en de complexiteit van de aanvragen enorm divers zijn.

Functie eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau het liefst in de richting van elektrotechniek
  • Een relevante werkervaring in de branche met projecten binnen de utiliteit
  • Je kunt goed omgaan met Excel
  • Er is een ervaring met multidisciplinaire projecten aanwezig
  • Een gedegen ervaring met offerte, contract- en risicomanagement, financiële aspecten en kostprijscalculaties

Sollicitatie

Neem contact op met Maurits Uijterwaal 06-81 95 32 54 of m.uijterwaal@interstep.nl

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign