030 - 2518995 info@interstep.nl
Servicetechnicus WTB – Rotterdam

Servicetechnicus WTB – Rotterdam

Introductie

Ben jij graag op pad tussen verschillende locaties, of ben je liever honkvast? Heb jij kennis van werktuigbouwkundige installaties en het onderhouden hiervan?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een tijdelijk dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende onderhoudscontracten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan contracten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld De Rotterdam. Na een periode van ca. 1 jaar zal je bij goed functioneren in dienst treden bij de opdrachtgever.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren servicetechnicus die ervaring heeft in het beheer en onderhoud van alle voorkomende werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties.

Als servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van correctief en preventief onderhoud aan gebouwgebonden installaties. De gebouwgebonden installaties waar je aan werkt zijn luchtbehandelingskasten (inclusief randapparatuur), CV installaties, sanitaire installaties, ketels en koelsystemen. Naast dat je de installaties onderhoud ben je ook verantwoordelijk voor het analyseren en het zelfstandig oplossen van storingen aan deze installaties. Je voert lucht- en waterzijdige controlemetingen uit en instrueert de servicemonteurs waar nodig. Van de werkzaamheden die je verricht stel je onderhoudsrapportages op en denk je mee in preventief onderhoud. Je signaleert mogelijkheden voor meerwerk, leveringen en vervolgopdrachten en rapporteert deze.

De werkzaamheden vinden veelal plaats in utiliteitspanden zoals kantoorpanden, scholen maar ook zorginstellingen en bankgebouwen hier ben je aanspreekpunt voor de klanten en draag je zorg voor een servicegerichte dienstverlening.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde of Installatietechniek niveau 3.
  • Minimaal 3 jaren ervaring als servicetechnicus/ onderhoudsmonteur in de utiliteit.
  • Kennis van gebouwbeheersystemen (GBS) bijv. Priva, Siemens, Honeywell, Johnson Controls.
  • Je bent service gericht, representatief en communicatief vaardig.

Aanbod

  • Een marktconformsalaris in de range van €2500,- tot €3200,- afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • De mogelijkheid om na de duur van 1 jaar in dienst te treden bij de opdrachtgever.
  • Een leaseauto.
  • Op basis van een 40u werkweek, 24 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Inlichtingen

Solliciteren? Leuk!
Neem dan contact op met Lotte den Otter op 06-31043331/ l.denotter@interstep.nl.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign