030 - 2518995 info@interstep.nl
Servicetechnicus W – Breda

Servicetechnicus W – Breda

Introductie

Ben jij graag op pad tussen verschillende locaties, of ben je liever honkvast? Heb jij kennis van werktuigbouwkundige installaties en het onderhoud hiervan?

Wij zijn op zoek naar collega’s die wij aan de hand van een vast contract laten werken op uiteenlopende onderhoudscontracten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan contracten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld het MSD terrein.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren servicetechnicus die ervaring heeft in het beheer en onderhoud van alle voorkomende werktuigbouwkundige gebouwgebonden installaties. Als servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van correctief en preventief onderhoud aan gebouwgebonden installaties. De gebouwgebonden installaties waar je aan werkt zijn luchtbehandelingskasten (inclusief randapparatuur,) CV installaties, sanitaire installaties, ketels en koelsystemen

Naast dat je de installaties onderhoud ben je ook verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van storingen aan deze installaties. Je voert lucht- en waterzijdige controlemetingen uit en instrueert de servicemonteurs waar nodig. Van de werkzaamheden die je verricht stel je onderhoudsrapportages op en denk je mee in preventief onderhoud. Je signaleert mogelijkheden voor meerwerk, leveringen en vervolgopdrachten en rapporteert deze. De werkzaamheden vinden veelal plaats in utiliteitspanden zoals kantoorpanden, scholen maar ook zorginstellingen en bankgebouwen hier ben je aanspreekpunt voor de klanten en draag je zorg voor een servicegerichte dienstverlening.

Functie eisen

• MTS Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of aanverwante richting

• Minimaal 5 jaren ervaring als servicetechnicus/monteur in de utiliteit

• Kennis van gebouwbeheersystemen (GBS) bijv Priva, Siemens, Honeywell, Johnson Controls

• Ervaring in het beheer en onderhoud van utilitaire panden

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maurits Uijterwaal via 06-81953254 of m.uijterwaal@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign