030 - 2518995 info@interstep.nl
Servicetechnicus Elektrotechniek – Zaandam

Servicetechnicus Elektrotechniek – Zaandam

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Functie

Voor ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren servicetechnicus die ervaring heeft in het beheer en onderhoud van alle voorkomende elektrotechnische, gebouwgebonden installaties. Als servicetechnicus ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van correctief en preventief onderhoud aan gebouwgebonden installaties. De gebouwgebonden installaties waar je aan werkt zijn licht-, en krachtinstallaties en zwakstroominstallaties.

Naast dat je de installaties onderhoud ben je ook verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van storingen aan deze installaties en voer je diverse controles uit op bijvoorbeeld de noodstroomaggregaten. Je instrueert de servicemonteurs waar nodig. Van de werkzaamheden die je verricht stel je onderhoudsrapportages op en denk je mee in preventief onderhoud. Je signaleert mogelijkheden voor meerwerk, leveringen en vervolgopdrachten en rapporteert deze. De werkzaamheden vinden veelal plaats in utiliteitspanden zoals kantoorpanden, scholen maar ook zorginstellingen en bankgebouwen hier ben je aanspreekpunt voor de klanten en draag je zorg voor een servicegerichte dienstverlening.

Functie eisen

  • MBO/MTS Elektrotechniek, Installatietechniek of aanverwante richting
  • Minimaal 5 jaren ervaring als servicetechnicus/monteur in de utiliteit
  • Kennis van gebouwbeheersystemen (GBS) bijv Priva, Siemens, Honeywell, Johnson Controls
  • Ervaring in het beheer en onderhoud van utilitaire panden

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Sollicitatie

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign