030 - 2518995 info@interstep.nl
Serviceplanner Utiliteit – Nieuwkuijk

Serviceplanner Utiliteit – Nieuwkuijk

Introductie

Voor onze opdrachtgever in de branche Installatietechniek, zijn wij op zoek naar een Planner Service binnen de Utiliteit. De organisatie is een servicegericht bedrijf welke bestaat uit drie teams; Planning, Projecten en Beheer. Ieder team opereert afzonderlijk van elkaar, waarbij een overlap in werkzaamheden de onderlinge samenwerking versterkt.

Organisatie

Het team planning is op zoek naar versterking met een planner voor specifiek de Utiliteit. Waarbij het team uit 7 kantoormedewerkers en 25 servicemonteurs bestaat. Daarmee dragen zij zorg voor de Service en Onderhoud van 4 woningbouwverenigingen, een groot bestand aan particulieren en ruim 250 utilitaire panden op het gebied van Elektrotechnische-, Sanitaire en Klimaatinstallaties.

Functie

Als Planner in het team planning voer jij de dagelijkse regie over de planning van preventieve en correctieve service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties in de Utilitaire gebouwen.

  • Hierbij stuur je circa 8 servicemonteurs aan, waar je nauw contact mee hebt.
  • Je neemt de dagelijkse calls aan volgens het 80/20 principe (80% Utiliteit en 20% woningbouw)
  • Je bewaakt de capaciteit in relatie tot de werkvoorraad en hanteert hierbij een effectieve/efficiënte planning op korte-, middellange- en lange termijn
  • Je voert overleg met de opdrachtgever met als doel een soepele en langdurige samenwerking op te bouwen, wat resulteert in een positieve klantwaarde
  • Je verwerkt actuele en complete administratie in het ERP-systeem (Acto)

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat uit de omgeving van Drunen/Nieuwkuijk met de volgende kwaliteiten;

  • Een minimale achtergrond van MBO werk/denkniveau en een affiniteit met techniek
  • Je hebt ervaring als Planner in een soortgelijke omgeving
  • Ervaring met een ERP-systeem zoals bijv. Acto
  • Je bezit een coördinerend vermogen en denkt in oplossingen
  • Je bent in staat op een klantgerichte wijze te communiceren

Aanbod

Er wordt binnen de organisatie gezorgd voor een afwisselend werkklimaat gecombineerd met de mogelijkheid tot ontwikkeling. Tevens willen wij als InterStep nastreven dat ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Sollicitatie

Maurits Uijterwaal, mail; m.uijterwaal@interstep.nl of tel; 06-81 95 32 54

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign