030 - 2518995 info@interstep.nl
Service- en onderhoudsmonteur brandmeldinstallaties – Amsterdam

Service- en onderhoudsmonteur brandmeldinstallaties – Amsterdam

Introductie

Ben jij graag onderweg en kan jij zelfstandig storingen oplossen en service verlenen aan brandmeldinstallaties?

Wij zijn op zoek naar collega’s die wij aan de hand van een vast dienstverband inzetten op uiteenlopende onderhoudscontracten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan contracten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld de Amsterdam Arena.


Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op deze vacature!

Functie

Voor ons team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren service- en onderhoudsmonteur brandmeldinstallaties.

Als service- en onderhoudsmonteur beveiligingsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan diverse beveiligings-technische installaties binnen de utiliteit. Je werkt zelfstandig aan gehele brandmeldinstallaties en alle bijbehorende componenten. Naast het plegen van onderhoud, zorg je er ook voor dat storingen worden opgelost. Je bent dan ook bereid om storingsdiensten te doen. In deze zelfstandige functie zie je toe op garanties en zorg je voor de juiste garantie analyses. Ook ben je verantwoordelijk voor correct ingevulde en afgetekende opleverings- en montagebonnen, kosten declaraties en verantwoording van uren en materiaal verbruik.

Functie eisen

• Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding, richting elektrotechniek

• Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie

• In bezit van een geldig certificaat Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB) !

• In bezit van een gelding VCA certificaat

• Je hebt kennis en ervaring met systemen als; Notifier, Hertek, Siemens, Drager, Optima en Labor Strauss

• Rijbewijs B

• Je bent collegiaal, servicegericht, stressbestendig en durft eigen ideeën te delen

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign