030 - 2518995 info@interstep.nl
Projectleider W Ziekenhuis – Amsterdam

Projectleider W Ziekenhuis – Amsterdam

Introductie

De rol van Projectleider is een veelzijdige!

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, sportcomplexen, stations, stadions, monumentale panden, de Zuidas en in dit geval gaat het om een functie bij een groot ziekenhuis in de regio Amsterdam.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op deze vacature!

Functie

Als projectleider Werktuigbouwkunde ben je financieel verantwoordelijk voor je projecten, je bent eind verantwoordelijk voor de uitvoering en je ziet toe op een efficiënte realisatie. In dit geval houd je je bezig met projecten die o.a. voortkomen uit het MJOP t.b.v. diverse panden op het terrein van het ziekenhuis. Het betreft een 24 uurs werkomgeving waarin je te maken hebt met diverse gebruikers. Je zal veiligheidsinspecties uitvoeren, meer-/ minderwerk begeleiden, adviseren en onderaannemers aansturen/ inzetten/ informeren. Hiernaast sta je in contact met je directe collega’s van de E, B en S&S die, net als jij, onderdeel zijn van de interne organisatie.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO WTB, AOT of HIT
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen utiliteitsprojecten
  • Ervaring met projecten binnen het ziekenhuiswezen wordt gezien als een pre
  • Je bent een teamplayer, organisatorisch sterk, assertief en communicatief vaardig

Aanbod

  • Een bruto maandsalaris tussen de €4000,- en €5000,-
  • De mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • Ruim opleidingsbudget en bijbehorende doorgroeimogelijkheden
  • Lease auto van de zaak die ook privé gebruikt kan worden


Inlichtingen

Meer weten of solliciteren? Leuk!
Neem contact op met Dave Tak op 06-42583992 of via d.tak@interstep.nl.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign