030 - 2518995 info@interstep.nl
Projectleider Elektrotechniek Utiliteit – Amsterdam

Projectleider Elektrotechniek Utiliteit – Amsterdam

Organisatie

InterStep Mens en Techniek is landelijk actief als projectorganisatie in de techniek. Met zo’n 200 collega’s in vaste dienst zijn wij sterk vertegenwoordigd in het segment Building Technology – Installatietechniek. Bij ons krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw carrière verder vorm te geven. Je krijgt hiervoor van ons veel aandacht zoals coaching en opleidingsmogelijkheden. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk.

Functie

Als Projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor een goede voortgang van het project van begin tot oplevering, waarbij het aan jou is om de juiste beslissingen te nemen voor een optimale projectrealisatie. Hierbij bewaak je het budget en ben je verantwoordelijk voor de financiële rapportage. Je stuurt de werkzaamheden aan en coördineert het projectteam en de ondersteunende afdelingen. Je controleert de installatieontwerpen, waarbij je de gestelde normen niet uit het oog verliest en beoordeelt de meer- en minderwerken. Naast deze verantwoordelijkheden is het van belang dat je jouw netwerk uitbreidt en je het contact met alle betrokkenen van het project onderhoudt. Je voert bijvoorbeeld overleg met de opdrachtgevers en werkvoorbereiders in de vorm van werkvergaderingen. Ook ben je veel op locatie om de werkzaamheden te coördineren.

Functie eisen

Als Projectleider Elektrotechniek vragen we van jou:

 • Een afgeronde HBO Elektrotechniek of Installatietechniek
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen utiliteitsprojecten
 • Je bent bekend met projectmanagementmethodieken
 • Je bezit zowel technische als financiële kennis
 • Kennis van bijvoorbeeld Syntess, Acto en Navision zijn een pre
 • Je bent een teamplayer, organisatorisch sterk, assertief en communicatief

Aanbod

Als Projectleider Elektrotechniek krijg jij van ons:

 • Bruto maandsalaris van €3.500 tot €5.500
 • Direct een vast contract
 • 24 vakantiedagen
 • Volledige reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot een leaseauto met tankpas
 • Persoonlijke begeleiding door onze Field Managers
 • Een zeer ruim opleidingsbudget om jezelf te (blijven) ontwikkelen

Sollicitatie

Wil jij solliciteren voor de functie Projectleider Elektrotechniek? Leuk! We horen graag van je, ook als je alleen een vraag hebt over de vacature. Je kan contact opnemen met Dave Tak via 06-42583992 of je cv + motivatie opsturen naar d.tak@interstep.nl. Er zal dan binnen een week contact met je worden opgenomen. Geen cv + motivatie maar toch interesse? Geen probleem, je kan namelijk altijd vrijblijvend contact opnemen.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign