030 - 2518995 info@interstep.nl
Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstaties – Den Bosch

Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstaties – Den Bosch

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Organisatie

Onze opdrachtgever is internationale organisatie die onder andere hoogwaardige branddetectie- en ontruimingsalarmsystemen vertegenwoordigd. De branddetectie- en bestrijdingssystemen bieden geavanceerde functionaliteiten voor een breed scala aan toepassingen. De systemen zijn ontworpen om aan alle eisen voor grote, middelgrote en kleine organisaties te voldoen. Voor deze klant zijn wij op zoek naar Onderhoudsdeskundige brand in heel Nederland.

Functie

Ben jij een brandspecialist met een onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties diploma of wil je deze opleiding graag op onze kosten gaan afronden komend jaar? Dan is dit je kans! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een groot aantal onderhoudstechnici brand die in diverse regio’s in Nederland de verkochte systemen gaan inspecteren. Als onderhoudsdeskundige brand draag je zorg voor het technisch beheer van systemen in je service gebied. Je pleegt zowel correctief als preventief onderhoud en stelt rapportages op van de verrichte werkzaamheden en gebruikte materialen. Indien je een afwijking constateert, rapporteer je hier ook over en doe je aanbevelingen voor wijzigingen of vervanging van onderdelen van het systemen of een geheel systeem.

Je wordt aangestuurd door de Service Area manager en aangezien je een buitendienstfunctie hebt wordt je geacht representatief en klantgericht te zijn.

Functie eisen

  • Opleiding: MTS-Elektrotechniek of aanverwante richting
  • In bezit van Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties of bereid deze op korte termijn te halen
  • Ervaring in het preventief en correctief onderhouden van brandmeldinstallaties
  • Ervaring afmonteren en aansluiten bekabeling van centrale en decentrale apparatuur
  • Kennis van NEN-normen, veiligheidsvoorschriften, gebruik van meet-, test- en regelapparatuur.
  • Je bent zelfstandig, klantgericht en representatief

Aanbod

Jij krijgt van ons een jaarcontract, auto van de zaak die je ook privé kunt rijden en de mogelijkheid tot het behalen van je ODB diploma indien je deze nog niet bezit. Daarnaast kun je op korte termijn starten!

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Rosanne Norder op 06-20004256 of r.norder@interstep.nl of ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign