030 - 2518995 info@interstep.nl
Junior Engineer Infra (GWW) – Velsen-Noord

Junior Engineer Infra (GWW) – Velsen-Noord

Introductie

Veilig en aantrekkelijk maar ook sober en doelmatig. Dat waren de wensen van de opdrachtgever, toen zij het ontwerp en het besteksgereedmaken voor de ingebruikname van een fietstunnel onder de A9 aan ons toevertrouwden. Een leuk project waarbij de uitdaging zit in het er voor zorgen dat alle betrokken partijen meegaan en zich kunnen vinden in het ontwerp. Het is een mooi ontwerp geworden waarbij veilig, aantrekkelijk en functionaliteit hand in hand gaan….

Organisatie

Een multidisciplinaire ingenieursbureau met alle engineering & consultancy disciplines in huis waar je de kans krijgt om bij verschillende disciplines, markten én bedrijven een kijkje in de keuken te nemen.

De sectie Infrastructuur heeft de mogelijkheid en doelstelling om verder te groeien en is daarom op zoek naar uitbreiding.

Functie

Je maakt deel uit van de sectie Infrastructuur.

Die bestaat uit vijf enthousiaste medewerkers en adviseert opdrachtgevers op het gebied van asfalt, riolering, openbare inrichting kunstwerken en constructies, openbare verlichting en veiligheid.

Je kunt hierbij denken aan asfaltonderhoud van provinciale wegen, reconstructies van kruispunten tot de herinrichting of nieuwbouw van woonwijken.

Denk ook aan het compleet inrichten van een fabrieksterrein, met aan- en afvoerroutes, weegbruggen en ondergronds leidingwerk.

Je werkt zelfstandig aan interessante projecten waarbij de infrastructurele ontwerpen onder jouw leiding worden uitgewerkt. Je bespreekt de opdracht met de klant en weet dit duidelijk op papier te vertalen. Vervolgens kom je met een aantal realistische oplossingen die je, na overleg, doorvoert. Je bent in staat om het project, vanaf offerte tot oplevering, tot een succesvol einde te brengen. Bovendien bewaak je de kwaliteit van de projecten. Je bent niet alleen technisch, maar ook communicatief vaardig, want je werkt nauw samen met collega’s en opdrachtgevers.

Functie eisen

Je bent kant- en resultaatgericht en beschikt over een zelfstandige instelling. Je houdt steeds het overzicht over al je werkzaamheden. Je past je gemakkelijk aan in een groeiende en veranderende omgeving.

Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding Civiele Techniek.

Je bent bekend met de GWW sector.

Sollicitatie

Ben jij werkzaam bij de Gemeente of een advies en ingenieursbureau en toe aan de volgende stap met meer verantwoordelijkheid, dan ontvangen wij graag je CV.

Vragen? neem contact met mij op; Marcel van Gogh (m.vangogh@interstep.nl) of mobiel 06 21 39 89 58

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign