030 - 2518995 info@interstep.nl
Junior Design Engineer Pipelines – Zoetermeer

Junior Design Engineer Pipelines – Zoetermeer

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau dat diensten verleent in markten als Olie & Gas, Farmacie, Infrastructuur, Industrie, Utiliteit en Food. Ze hebben meerdere kantoren in het hele land waar iedereen hecht met elkaar omgaat en je genoeg ruimte krijgt om je eigen initiatieven te ontwikkelen en je eigen carrière pad te volgen. Voor de vestiging in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Junior Designer Pipelines

Functie

Als junior design engineer pipelines werk je op de afdeling Pipelines. Die houdt zich bezig met alle vraagstukken op het gebied van ondergrondse (hoofd)transportleidingen. Als pijpleiding designer werk je aan ondergrondse pijpleidingsystemen voor transport en distributie van olie en gas, warmte en koude, chemicaliën, industriële gassen, drinkwater en afvalwater. Je werkt samen met andere designers, engineers, projectleiders en toezichthouders aan mono- en multidisciplinaire projecten in binnen- en buitenland.

Voor je opdrachtgevers wil je altijd het beste resultaat behalen. Je weet hoe je je eigen werk moet organiseren en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je bent leergierig en houd de ontwikkelingen in je vakgebied in de markt goed bij. Je communiceert gemakkelijk met mensen en je werkt graag in een team. Je bent flexibel en je past je gemakkelijk aan in een groeiende en veranderende omgeving.


Tot je takenpakket behoren:

  • Opstellen van 3D modellen en het integreren hiervan in BIM systemen.
  • Verwerken van kabels en leidingeninformatie en meetgegevens.
  • Genereren van overzichtstekeningen, route- en detailkaarten.
  • Genereren van materiaallijsten en buigstaten.
  • Verwerken van opmerkingen op as-built tekeningen.
  • Bewaken de planning en kwaliteit van je op te leveren werk.

Functie eisen

  • Opleiding: HBO Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek of aanverwante richting
  • Gevoel met 3D tekenpakketten (zoals bijvoorbeeld Plant3D, Civil3D)
  • Goede communicatieve vaardigheden en nauwkeurige resultaatgerichte instelling
  • Goede organisator van eigen werk en een creatieve geest

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Rosanne Norder op 06-20004256 of r.norder@interstep.nl of ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign