030 - 2518995 info@interstep.nl
Informatiebeheerder/ Coördinator Werktuigbouwkundige Tekeningen – Amsterdam

Informatiebeheerder/ Coördinator Werktuigbouwkundige Tekeningen – Amsterdam

Introductie

Heb jij ervaring in het tekenen van werktuigbouwkundige installaties en ben jij graag regelend/ coördinerend bezig? Kan jij helder communiceren en secuur werken?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, monumenten, de industriële sector en de gezondheidszorg.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Je komt te werken in een groot ziekenhuis in Amsterdam waar je onderdeel zal uitmaken van een team knappe koppen. De interne technische organisatie is verantwoordelijk voor de technische en bouwkundige staat van de gebouwen. Omdat het een 24 uurs omgeving betreft, met veel verschillende gebruikers, staat veiligheid voorop. Op het terrein staan diverse panden, groot en klein, waar een constante flow van projecten uit het MJOP voortkomen. Als Informatiebeheerder/ Coördinator Werktuigbouwkundige Tekeningen ben jij verantwoordelijk voor het beheer van alle tekeningen t.b.v. alle werktuigbouwkundige installaties op het terrein. Denk aan HVAC, koeling, sanitair, WKO’s, medische gassen etc. Je bent verantwoordelijk voor de uitgifte van WTB tekeningen aan collega’s en onderaannemers en voor het maken van duidelijk afspraken hierover. Je controleert de retour gekomen tekeningen, past deze aan waar nodig zodat deze altijd As-Built zijn. (StabiCAD)

Tevens worden er op korte termijn projecten opgeleverd in BIM/ Revit.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
  • Je bent een echte allrounder als het aankomt op de verschillende soorten WTB installaties
  • Je bent in staat tekeningen aan te passen in StabiCAD (met name PI&D’s)
  • Je hebt eraving in het doen van opnames
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent sociaal vaardig en secuur
  • Kennis in BIM/ Revit is een pre

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Meer weten of solliciteren? Leuk!
Neem dan contact op met Dave Tak op 06-42583992 of via d.tak@interstep.nl.

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign