030 - 2518995 info@interstep.nl
Help, Blue Monday is begonnen!

Help, Blue Monday is begonnen!

16 januari, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de goede voornemens zijn mislukt en de vakanties lijken nog ver weg. De dagen zijn donker, het weer is slecht en je bed uitkomen op maandagochtend is voor niemand een feest. Sinds 2005 is de derde maandag van januari ‘Blue Monday’.

InterStep helpt je graag om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we een mooi lijstje opgesteld, waardoor jij je deze dag wat beter gaat voelen!

Maak een lijstje van alle dingen waar je blij mee bent!

Ben je blij met een motor? Een vakantie? Je vrienden en familie? De kamer die je net verbouwd hebt? Of die nieuwe broek die je gister gekocht hebt? Schrijf het allemaal op en hang het op. Zorg dat je er regelmatig aan herinnert wordt en je dag krijgt zeker een oppepper.

Boek je vakantie

De maand januari is de maand om een vakantie te boeken. Dit weet de reiswereld ook en daarom zijn er nu heel veel aanbiedingen. Boek nu een voordelige vakantie en je hebt iets waar je naartoe kan leven.

Geef complimentjes

Geef jezelf en je collega’s regelmatig een complimentje vandaag. Daar pep je jezelf mee op en breng je een goede sfeer op de werkvloer. Jij blij, iedereen blij!

Koop een huisdier

Koop een hamster, konijn of hond. Gewoon. Van huisdieren word je blij!

Save the best for last: negeer Blue Monday.

Het fenomeen Blue Monday is bedacht door één onderzoeker. Waarom bepaalt hij dat jij je vandaag deprimerend voelt? Neem het met een korreltje zout en je zal merken dat het een gewone maandag is, zoals alle maandagen.

Wij wensen je heel veel succes vandaag: You can do it!

 

Overig nieuws

Universiteit Twente opent lab voor ‘wearable robotics’!

Donderdagmiddag opende Universiteit Twente officieel de deuren van het ‘Wearable robotics lab’. De faciliteit is een samenwerking tussen de Universiteit Twente en Roessingh R&D. ‘Wearable robotics’ worden gebruikt om de menselijke motoriek te versterken, op te bouwen of aan te vullen. De tec....

Lees meer..

Racen met autonome, elektrische auto’s

Op de Consumer Electronics Show in 2018 georganiseerd Roborace een race met volledige autonome, elektrische auto’s. Chief Strategy Officer van Roborace, Bryn Balcome vertelt: ‘Als een autonome auto veilig door een circuit met verkeer kan racen, dan kan de auto je ook veilig naar de winkel of sch....

Lees meer..

De eerste revolutionaire, kassaloze winkel van Amazon is geopend!

Op 22 januari 2018 opende Amazon de eerste Amazon Go winkel in Seatlle. Ze starten hiermee een volledig nieuw concept om te winkelen. Amazon Go bevat namelijk geen kassa’s en kassabedienden. Klanten rekenen hun aankopen niet bij de kassa af, maar in de Amazon Go-app. Zo kun je dus een boodschappen....

Lees meer..

De Valortriltrotor heeft zijn eerste vlucht gemaakt!

In december maakt de Bell V-280 Valor zijn eerste vlucht. De Bell V-280 Valor is een tiltrotor, waarbij de rotors aan de uiteinden van de korte vleugels van horizontaal naar verticaal kunnen kantelen. Tijdens de eerste vlucht maakte de helicopter meteen een volledige pedal turn (een draai van 360 gr....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign