030 - 2518995 info@interstep.nl
Help, Blue Monday is begonnen!

Help, Blue Monday is begonnen!

16 januari, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de goede voornemens zijn mislukt en de vakanties lijken nog ver weg. De dagen zijn donker, het weer is slecht en je bed uitkomen op maandagochtend is voor niemand een feest. Sinds 2005 is de derde maandag van januari ‘Blue Monday’.

InterStep helpt je graag om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we een mooi lijstje opgesteld, waardoor jij je deze dag wat beter gaat voelen!

Maak een lijstje van alle dingen waar je blij mee bent!

Ben je blij met een motor? Een vakantie? Je vrienden en familie? De kamer die je net verbouwd hebt? Of die nieuwe broek die je gister gekocht hebt? Schrijf het allemaal op en hang het op. Zorg dat je er regelmatig aan herinnert wordt en je dag krijgt zeker een oppepper.

Boek je vakantie

De maand januari is de maand om een vakantie te boeken. Dit weet de reiswereld ook en daarom zijn er nu heel veel aanbiedingen. Boek nu een voordelige vakantie en je hebt iets waar je naartoe kan leven.

Geef complimentjes

Geef jezelf en je collega’s regelmatig een complimentje vandaag. Daar pep je jezelf mee op en breng je een goede sfeer op de werkvloer. Jij blij, iedereen blij!

Koop een huisdier

Koop een hamster, konijn of hond. Gewoon. Van huisdieren word je blij!

Save the best for last: negeer Blue Monday.

Het fenomeen Blue Monday is bedacht door één onderzoeker. Waarom bepaalt hij dat jij je vandaag deprimerend voelt? Neem het met een korreltje zout en je zal merken dat het een gewone maandag is, zoals alle maandagen.

Wij wensen je heel veel succes vandaag: You can do it!

 

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Overig nieuws

De Valortriltrotor heeft zijn eerste vlucht gemaakt!

In december maakt de Bell V-280 Valor zijn eerste vlucht. De Bell V-280 Valor is een tiltrotor, waarbij de rotors aan de uiteinden van de korte vleugels van horizontaal naar verticaal kunnen kantelen. Tijdens de eerste vlucht maakte de helicopter meteen een volledige pedal turn (een draai van 360 gr....

Lees meer..

Virgin Hyperloop One sleept nieuw record binnen!

De Virgin Hyperloop One (het snelle transportmiddel voor de toekomst in een vacuümbuis) sleepte in het afgelopen jaar nog net het snelheidsrecord binnen. De hyperloop behaalde een maximumsnelheid van 387 km/h op de 500 m lange testbaan in de woestijn van Nevada. De Virgin Hyperloop One versloeg de ....

Lees meer..

Hoogste ijstoren ooit is gebouwd in China!

Terwijl de temperatuur in Nederland amper onder het vriespunt komt, bouwde studentengroep Structural Ice in China de hoogste ijstoren ooit. Onder leiding van de TU/e nam de groep deel aan het Harbin International Ice and Snow Sculpture Festival. De toren, genaamd Flamenco Ice Tower, haalde een hoogt....

Lees meer..

De Hyperloop wordt gesteund door de Tweede Kamer

Op 5 december nam de Tweede Kamer een motie aan die de regering verzoekt om onderzoek te doen naar financiering voor de Hyperloop. Zij willen dat Nederland koploper blijft in de ontwikkeling van dit nieuwe vervoersysteem in vacuümbuizen. ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign