030 - 2518995 info@interstep.nl
Help, Blue Monday is begonnen!

Help, Blue Monday is begonnen!

16 januari, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de goede voornemens zijn mislukt en de vakanties lijken nog ver weg. De dagen zijn donker, het weer is slecht en je bed uitkomen op maandagochtend is voor niemand een feest. Sinds 2005 is de derde maandag van januari ‘Blue Monday’.

InterStep helpt je graag om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we een mooi lijstje opgesteld, waardoor jij je deze dag wat beter gaat voelen!

Maak een lijstje van alle dingen waar je blij mee bent!

Ben je blij met een motor? Een vakantie? Je vrienden en familie? De kamer die je net verbouwd hebt? Of die nieuwe broek die je gister gekocht hebt? Schrijf het allemaal op en hang het op. Zorg dat je er regelmatig aan herinnert wordt en je dag krijgt zeker een oppepper.

Boek je vakantie

De maand januari is de maand om een vakantie te boeken. Dit weet de reiswereld ook en daarom zijn er nu heel veel aanbiedingen. Boek nu een voordelige vakantie en je hebt iets waar je naartoe kan leven.

Geef complimentjes

Geef jezelf en je collega’s regelmatig een complimentje vandaag. Daar pep je jezelf mee op en breng je een goede sfeer op de werkvloer. Jij blij, iedereen blij!

Koop een huisdier

Koop een hamster, konijn of hond. Gewoon. Van huisdieren word je blij!

Save the best for last: negeer Blue Monday.

Het fenomeen Blue Monday is bedacht door één onderzoeker. Waarom bepaalt hij dat jij je vandaag deprimerend voelt? Neem het met een korreltje zout en je zal merken dat het een gewone maandag is, zoals alle maandagen.

Wij wensen je heel veel succes vandaag: You can do it!

 

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Overig nieuws

Test je engineer skills met je eigen articifial intelligence robot!

Op Kickstarter lanceerde Creoqode de Nova een ‘do it yourself’ kit om een artificial intelligence robot te bouwen. Met Nova kun je zelf je codeer en engineer skills testen, door controle te krijgen over de Nova, precies zoals jij dat zou willen. Met Nova kun je leren coderen, werken met elektrot....

Lees meer..

Ook TU Eindhoven wint de World Solar Challenge!

Afgelopen donderdag won TU Delft de World Solar Challenge in de Challenger-klasse met de Nuna9. Vrijdag finishte de Stella Vie van Solar Team Eindhoven in de Cruiser-klasse en veroverder de eerste plaats. In deze klasse gaat het niet alleen over snelheid, zoals in de challenger-klasse, maar om effic....

Lees meer..

TU Delft wint World Solar Challenge!

Het Nuon Solar Team uit Delft heeft opnieuw de Bridgestone World Challenge in Australië gewonnen. Een wereldwijde wedstrijd waarin teams tegen elkaar strijden met auto’s die rijden op zonne-energie. Alle 40 deelnemende teams startte op 8 oktober in Australië. Het parcours, dat dwars door Austral....

Lees meer..

Schip Volvo Ocean Race getest in MARIN testbassin!

Schipper Simeon Tienpont doet mee aan de Volvo Ocean Race, een internationale zeilwedstrijd. Om de drie jaar strijden landen tegen elkaar, door in 9 maanden, in verschillende etappes om de wereld te zeilen. Het zeilschip waarmee Simon gaat racen is door MARIN getest in hun testbassin in Wageningen. ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign