030 - 2518995 info@interstep.nl
Ervaren Reliability Engineer – Tilburg

Ervaren Reliability Engineer – Tilburg

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Organisatie

De afdeling is verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen in productie ten behoeve van het onderhoud.

Dit gebeurt op korte termijn door leveren van directe productie support en op (middel)lange termijn aan de hand van analyses van onderhoudskosten en technische beschikbaarheid. Tevens dragen zij zorg voor het onderhouden en continu verbeteren van de (technische) documentatie en de onderhoudsplannen.

Binnen deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het geplande onderhoud en ben je het eerste aanspreekpunt voor directe engineering support ten aanzien van het proces bij de hardings ovens.

Daarnaast wordt je ingezet als team member of projectleider voor verbeterprojecten binnen de afdeling. Onderwerpen hierin zijn onder andere het verhogen van technische beschikbaarheid en het reduceren van onderhoudskosten. Hierin ben je proces- en afdeling overschrijdend inzetbaar.

De technische complexiteit, het werken in verschillende projecten en werken op alle niveaus binnen de organisatie maken de functie een echte uitdaging.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en het beheer van verbeterprojecten en -teams.

Je analyseert storingen en onderhoudsdata om het onderhoudsplan voortdurend te verbeteren.

Daarnaast initieer je technische verbeteringen om de stoptijden te beperken.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de voorbereiding en begroting van onderhoudsplannen.

Je ontwikkelt en onderhoudt de machine documentatie set.

Je monitort het onderhoudsplan, werkmethoden en regelgeving voor het onderhoud- en productiepersoneel.

Tot slot deel en stem je de onderhoudsonderwerpen af met de zusterplant in Vietnam.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Werktuigbouwkunde of aanverwante opleiding en enige jaren ervaring in machine of maintenance engineering, bij voorkeur in een technisch complexe productie omgeving.

Je bent sterk analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig.

Je hebt ruime ervaring met problem solving methoden als ATS, DMAIC, 8D enz.

Kennis van Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;

Je hebt een grote technische interesse in een productieomgeving en als persoon bereikbaar voor alle medewerkers op alle niveaus en in staat duidelijk te communiceren op zowel management niveau als op de werkvloer.

Sollicitatie

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marcel van Gogh ( 06 21 39 89 58) of per mail: m.vangogh@interstep.nl

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign