030 - 2518995 info@interstep.nl
Ervaren Production Engineer – Eindhoven

Ervaren Production Engineer – Eindhoven

Introductie

InterStep is landelijk actief als bemiddelaar in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Production Engineer die zich thuis voelt in een multi-disciplinair team, De opdrachtgever is een wereldwijd opererende onderneming die technisch hoogwaardige camera’s ontwikkelt, produceert en verkoopt. Vanuit eigen Business Offices in Azië, Japan en Amerika, en vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven worden drie marktsegmenten bediend: Machine Vision, Healthcare en Global Security.

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het produceren, testen en (wereldwijd) leveren van alle camera’s. Hierbinnen is Production Engineering verantwoordelijk voor het realiseren van procesbeheersing van het productieproces. Taken zijn o.a. borgen, onderhouden, verbeteren, adviseren en implementeren.

Functie

Als production engineer ben je verantwoordelijk voor een beheerst productieproces. Je draagt onder meer zorg voor het verbeteren van het bestaande proces zodanig dat de kwaliteit van producten geborgd wordt. Je lost verstoringen op en ziet er op toe dat het productieproces goed en effectief verloopt. Je draagt daarnaast ook zorg voor het implementeren van methoden voor procesbeheersing en het analyseren van de resultaten.

Functie eisen

Je bent een praktische en vakgerichte specialist die in staat is zelfstandig te opereren.

  • HBO niveau in de studierichting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van en ervaring met productieprocessen en -concepten
  • Kennis van Labview is een pré
  • Je kijkt over je eigen grenzen heen
  • Je neemt beslissingen en de verantwoordelijkheid hiervoor
  • Je gaat voor de kracht en het resultaat van het team

Aanbod

Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil je voor een middelgrote internationale multinational werken aan prestigieuze projecten, dan bieden wij je een dienstverband bij InterStep met een marktconform salaris, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marten Kuik via 06-20759591 of m.kuik@interstep.nl.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign