030 - 2518995 info@interstep.nl
Engineer Werktuigbouwkundige Installaties – Utrecht

Engineer Werktuigbouwkundige Installaties – Utrecht

Introductie

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, sportcomplexen, stations, stadions, monumentale panden of de Zuidas.

Organisatie

InterStep Mens en Techniek is landelijk actief als projectorganisatie in de techniek. Met zo’n 200 collega’s in vaste dienst zijn wij sterk vertegenwoordigd in het segment Building Technology – Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk.

Functie

Wij zijn op zoek naar een Engineer Werktuigbouwkunde / HVAC.

Onze engineers werken op diverse (middel)grote projecten in de utiliteit. Denk hierbij aan projecten als NATO Communications and Information Agency in Den Haag, renovatie van de F- en G-pier op Schiphol en diverse projecten in ziekenhuizen als het VUmc en AMC.

ls werktuigbouwkundig engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties. Je moet hierbij denken aan klimaatinstallaties, CV installaties, HVAC, sanitaire installaties, (koud/gekoeld)water, ketelhuisopstellingen en luchtbehandelingsinstallaties. Daarnaast stel je berekeningen op voor verwarming en koeling (transmissie en koellast) en bepaal je welke componenten worden gebruikt. Je werkt nauw samen met je tekenaar en stuurt deze aan waar nodig.

Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een gedetailleerd en functioneel ontwerp. Hiervoor is het noodzakelijk dat je regelmatig communiceert met de andere disciplines en contact onderhoud met opdrachtgevers en leveranciers.

Functie eisen

  • MTS / HTS Werktuigbouwkunde of aanverwante opleiding
  • Een aantal jaren ervaring als Engineer Elektrotechniek in de utiliteitsbouw
  • Kennis van programma’s zoals Stabicad, Nordined, Vabi, AutoCAD

Aanbod

  • Direct een vast contract
  • Bruto maandsalaris van €3.000 tot €4.500
  • 24 vakantiedagen
  • Volledige reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot een leaseauto met tankpas.
  • Een zeer ruim opleidingsbudget
  • Persoonlijke begeleiding

Sollicitatie

Leuk! Neem contact op met Dave Tak via 06-42583992 of d.tak@interstep.nl

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign