030 - 2518995 info@interstep.nl
Engineer Werktuigbouwkunde – Den Haag

Engineer Werktuigbouwkunde – Den Haag

Introductie

Ben jij sterk in het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties? Is werken in teamverband op een projectenafdeling iets voor jou?

Wij zijn op zoek naar collega’s die wij aan de hand van een vast dienstverband inzetten op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld de OV Terminal op Den Haag CS en het Ministerie van Financiën.


Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor ons team in Den Haag zijn wij op zoek naar een engineer die ervaring heeft met het ontwerpen van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit.

Als werktuigbouwkundig engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties voor projecten binnen de utiliteitsbouw. Je moet hierbij denken aan zoals klimaatinstallaties, CV installaties, HVAC, sanitaire installaties,(koud/gekoeld)water, ketelhuisopstellingen en luchtbehandelingsinstallaties. Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een gedetailleerd en functioneel ontwerp. Hiervoor is het noodzakelijk dat je regelmatig communiceert met de andere disciplines en contact onderhoud met opdrachtgevers en leveranciers. Je stelt berekeningen op voor verwarming en koeling (transmissie en koellast berekeningen) en het bepaalt welke componenten worden gebruikt. Je werkt nauw samen met een (team van) tekenaar en weet deze ook aan te sturen waar nodig.

Een goede balans tussen kwaliteit en efficiëntie is vanzelfsprekend. Je bent bekend met de huidige teken/rekensoftware en houdt de nieuwe ontwikkelingen op gebied van nieuwe tekensoftware en applicaties bij.

Functie eisen

  • Opleiding: MTS/ HTS werktuigbouwkunde of MIT/HIT
  • Aantal jaren ervaring als Engineer W in grote utiliteitsbouw
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat
  • Kennis en werkervaring met projectmatig werken

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign