030 - 2518995 info@interstep.nl
Engineer Werktuigbouwkunde – Amsterdam

Engineer Werktuigbouwkunde – Amsterdam

Introductie

Wil jij graag betrokken zijn bij de definitie tot de realisatie van diverse projecten? En werk jij graag in een team samen? Wij zijn voor in de regio Amsterdam op zoek naar een Engineer Werktuigbouwkunde

Wij zijn op zoek naar collega’s die wij aan de hand van een vast dienstverband gaan inzetten bij één van onze klanten in Amsterdam. Deze klant is een grote installateur die uiteenlopende projecten binnen de Utiliteit realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, sportcomplexen zoals bijvoorbeeld Artis.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Voor één van onze klanten in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Engineer Werktuigbouwkunde die ervaring heeft met het ontwerpen van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit.

Als Engineer Werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties voor projecten binnen de utiliteitsbouw. Je moet hierbij denken aan zoals klimaatinstallaties, CV installaties, HVAC, sanitaire installaties,(koud/gekoeld)water, ketelhuisopstellingen en luchtbehandelingsinstallaties. Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een gedetailleerd en functioneel ontwerp. Hiervoor is het noodzakelijk dat je regelmatig communiceert met de andere disciplines en contact onderhoud met opdrachtgevers en leveranciers. Je stelt berekeningen op voor verwarming en koeling (transmissie en koellast berekeningen) en het bepaalt welke componenten worden gebruikt. Je werkt nauw samen met een (team van) tekenaar en weet deze ook aan te sturen waar nodig.

Een goede balans tussen kwaliteit en efficiëntie is vanzelfsprekend. Je bent bekend met de huidige teken/rekensoftware en houdt de nieuwe ontwikkelingen op gebied van nieuwe tekensoftware en applicaties bij.

Functie eisen

  • Opleiding: MTS/ HTS werktuigbouwkunde of MIT/HIT
  • Aantal jaren ervaring als Engineer W in grote utiliteitsbouw
  • In het bezit van een geldig rijbewijs en VCA certificaat
  • Kennis en werkervaring met projectmatig werken

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roelien Heida via 06-21394562 of r.heida@interstep.nl Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign