030 - 2518995 info@interstep.nl
Engineer Elektrotechnische Installaties – Amsterdam

Engineer Elektrotechnische Installaties – Amsterdam

Introductie

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, sportcomplexen, stations, stadions, monumentale panden of de Zuidas.

Organisatie

InterStep Mens en Techniek is landelijk actief als projectorganisatie in de techniek. Met zo’n 200 collega’s in vaste dienst zijn wij sterk vertegenwoordigd in het segment Building Technology – Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk.

Functie

Wij zijn op zoek naar een Engineer Elektrotechniek in regio Amsterdam.

Onze engineers werken op diverse (middel)grote projecten in de utiliteit. Denk hierbij aan projecten als NATO Communications and Information Agency in Den Haag, renovatie van de F- en G-pier op Schiphol en diverse projecten in ziekenhuizen als het VUmc en AMC.

Als elektrotechnisch engineer ben je verantwoordelijk voor het compleet ontwerpen en uitwerken van de licht-, kracht-, en sterkstroominstallaties vanaf het ontwerp tot aan de installatieschema`s. Daarnaast ben je bezig met het berekenen van diverse kabels en het berekenen van de verlichtingssterkte voor de verlichting. Naast het ontwerpen zet je de projectdocumentatie op en voer je voortgangsoverleg met de calculator, projectleider en andere engineers.

Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een gedetailleerd en functioneel ontwerp. Hiervoor is het noodzakelijk dat je regelmatig communiceert met de andere disciplines en contact onderhoud met opdrachtgevers en leveranciers.

Functie eisen

  • MTS / HTS Elektrotechniek of aanverwante opleiding
  • Een aantal jaren ervaring als Engineer Elektrotechniek in de utiliteitsbouw
  • Kennis van diverse berekening systemen, Intelec, Dialux, AutoCAD


Aanbod

  • Direct een vast contract
  • Bruto maandsalaris van €3.000 tot €4.500
  • 24 vakantiedagen
  • Volledige reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot een leaseauto met tankpas.
  • Een zeer ruim opleidingsbudget
  • Persoonlijke begeleiding

Sollicitatie

Leuk! Neem contact op met Rosanne Norder via 06-20004256 of r.norder@interstep.nl

Solliciteren

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign