030 - 2518995 info@interstep.nl
Elektrotechnische Service Engineer – Cuijk

Elektrotechnische Service Engineer – Cuijk

Introductie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op een van onze vacatures en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Organisatie

Door de behoeften van de klant altijd op de eerste plaats te stellen, Levert onze opdrachtgever innovatieve state-of-the-art technologieën die erop gericht zijn om de resultaten van klanten te verbeteren. De bewezen staat van dienst op het gebied van o.a. smelt kristallisatie technologieën, is gebaseerd op vele jaren ervaring in het ontwikkelen van de juiste oplossingen voor de markten die het bedrijf bedient.

De functie van Service Engineer wordt uitgevoerd vanuit Cuijk en de werkzaamheden worden voornamelijk in Nederland uitgevoerd.

Functie

Wanneer jij het een uitdaging vindt om separatoren, decanters (scheidingscentrifuges) en scheidingscentrifuges inbedrijf te stellen, dan sluit deze functie perfect bij jou aan. Daarnaast zal het oplossen van storingen op elektro en mechanisch gebied tot de werkzaamheden behoren.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 Elektrotechnische opleiding
  • Kennis van Siemens PLC techniek (Step 7 – Winn CC Flex – TIA Portal).
  • Kennis op het gebied van inbedrijfname van complexe installaties.
  • Voldoende kennis van Engels en Duits in woord en geschrift.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Flexibele houding en geen 9 – 5 mentaliteit.

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marten Kuik ( 06-20759591) of per mail: m.kuik@interstep.nl.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign