030 - 2518995 info@interstep.nl
Coördinator Werktuigbouwkundige Tekeningen – Amsterdam

Coördinator Werktuigbouwkundige Tekeningen – Amsterdam

Introductie

Heb jij ervaring in het tekenen van werktuigbouwkundige installaties en ben jij graag regelend/ coördinerend bezig? Kan jij helder communiceren en secuur werken?

Lijkt het jou leuk om aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep mee te werken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit? Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, monumenten, de industriële sector en de gezondheidszorg.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het segment Installatietechniek. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op onderstaande vacature!

Functie

Je komt te werken in een groot ziekenhuis in Amsterdam waar je onderdeel zal uitmaken van een team knappe techneuten. De interne technische organisatie is verantwoordelijk voor de technische en bouwkundige staat van de gebouwen. Omdat het een 24 uurs omgeving betreft met vele gebruikers staat veiligheid voorop. Op het terrein staan diverse panden, groot en klein, waar een constante flow van projecten en onderhoud uit voort komt.

Als Coördinator Werktuigbouwkundige Tekeningen ben jij verantwoordelijk voor het beheer van alle tekeningen t.b.v. alle werktuigbouwkundige installaties op het terrein. Denk aan HVAC, koeling, sanitair, WKOs etc. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de tekeningen worden uitgegeven aan collegas en onderaannemers en dat deze op gezette tijden retour komen. Je controleert de bestaande tekeningen en de gemaakte aanpassingen (waar nodig pas jij de tekeningen aan), en je zorgt ervoor dat alle documenten secuur en efficiënt worden geadministreerd/ beheerd.

Functie eisen

  • MBO niveau 4 Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
  • Een aantal jaren ervaring als werktuigbouwkundig tekenaar in de utiliteit
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent sociaal vaardig en werkt secuur

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lotte den Otter via 06-31043331 of l.denotter@interstep.nl. Wij zijn daarnaast te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign