030 - 2518995 info@interstep.nl
Maak kennis met de InterStep promobus en schrijf je in voor een geheel verzorgde lunch!

Maak kennis met de InterStep promobus en schrijf je in voor een geheel verzorgde lunch!

In de afgelopen maanden heeft InterStep zich verdiept in nieuwe middelen om te werken aan de naamsbekendheid van de organisatie. Middelen die ons onderscheiden van onze concurrenten en waarbij we uniek zijn in de manier van het ‘benaderen’ van onze diverse doelgroepen. Daarnaast zochten we in het kader van goed werkgeverschap een Marketing & Communicatietool waarbij onze collega’s ook geregeld in het zonnetje gezet kunnen worden.

InterStep promobus

Het resultaat van diverse brainstormsessies heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een eigen InterStep promotiebus, die opvalt en daarnaast ‘multi’ inzetbaar is. In april zijn we daarom op zoek gegaan naar een oude bus die we kunnen gebruiken voor verschillende Marketing & Communicatie doeleinden.

We kwamen een oude, uit 1987, Volkswagen LT bus tegen die jarenlang in Oostenrijk als brandweerauto dienst heeft gedaan en perfect aansluit op de wensen die we hebben.

Momenteel (begin juli) staat de bus bij de spuiter en wordt de knallende rode ‘brandweerkleur’ vervangen voor een witte kleur, de zwaailichten verwijderd en de kleine deukjes eruit gehaald. Aansluitend wordt de bus geheel ‘gewrapt’ in de bekende InterStep kleuren en laten we een interieurbouwer de bus aftimmeren en inrichten voor gebruik. Medio augustus moeten de werkzaamheden geheel afgerond zijn en moet de bus klaar zijn voor gebruik.

Natuurlijk willen we onze collega’s, die bij InterStep op de eerste plaats staan, als eerste kennis laten maken met dit nieuwe en unieke concept.

Buslunch

Een goede manier om onze collega’s met de bus kennis te maken en tevens een ideale vuurdoop is de buslunch!

Graag willen we je een lunch aanbieden op de locatie waar je aan het werk bent. Een keer niet voordat je naar je werk gaat je broodje smeren of in de kantine je dienblad vullen maar een gezonde lunch in de buitenlucht waarbij je bediend gaat worden door ons. Verse broodjes, heerlijk beleg, fruitsalades, gezonde sapjes en goede koffie voor jou en voor 5 van je collega’s. Wil jij dat wij bij je langskomen? Wil je jouw leidinggevende en/of gewaardeerde collega(‘s) eens trakteren op een luxe lunch? Meld je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier. Tussen 15 augustus en 1 oktober komen wij naar jou toe.

Voorwaarden:

  • Maximaal 6 personen
  • Opgeven middels onderstaand formulier
  • Tijd en datum in overleg
  • Inschrijven is alleen mogelijk voor werknemers van InterStep

 


Overig nieuws

Universiteit Twente opent lab voor ‘wearable robotics’!

Donderdagmiddag opende Universiteit Twente officieel de deuren van het ‘Wearable robotics lab’. De faciliteit is een samenwerking tussen de Universiteit Twente en Roessingh R&D. ‘Wearable robotics’ worden gebruikt om de menselijke motoriek te versterken, op te bouwen of aan te vullen. De tec....

Lees meer..

Racen met autonome, elektrische auto’s

Op de Consumer Electronics Show in 2018 georganiseerd Roborace een race met volledige autonome, elektrische auto’s. Chief Strategy Officer van Roborace, Bryn Balcome vertelt: ‘Als een autonome auto veilig door een circuit met verkeer kan racen, dan kan de auto je ook veilig naar de winkel of sch....

Lees meer..

De eerste revolutionaire, kassaloze winkel van Amazon is geopend!

Op 22 januari 2018 opende Amazon de eerste Amazon Go winkel in Seatlle. Ze starten hiermee een volledig nieuw concept om te winkelen. Amazon Go bevat namelijk geen kassa’s en kassabedienden. Klanten rekenen hun aankopen niet bij de kassa af, maar in de Amazon Go-app. Zo kun je dus een boodschappen....

Lees meer..

De Valortriltrotor heeft zijn eerste vlucht gemaakt!

In december maakt de Bell V-280 Valor zijn eerste vlucht. De Bell V-280 Valor is een tiltrotor, waarbij de rotors aan de uiteinden van de korte vleugels van horizontaal naar verticaal kunnen kantelen. Tijdens de eerste vlucht maakte de helicopter meteen een volledige pedal turn (een draai van 360 gr....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign