030 - 2518995 info@interstep.nl
Maak kennis met de InterStep promobus en schrijf je in voor een geheel verzorgde lunch!

Maak kennis met de InterStep promobus en schrijf je in voor een geheel verzorgde lunch!

In de afgelopen maanden heeft InterStep zich verdiept in nieuwe middelen om te werken aan de naamsbekendheid van de organisatie. Middelen die ons onderscheiden van onze concurrenten en waarbij we uniek zijn in de manier van het ‘benaderen’ van onze diverse doelgroepen. Daarnaast zochten we in het kader van goed werkgeverschap een Marketing & Communicatietool waarbij onze collega’s ook geregeld in het zonnetje gezet kunnen worden.

InterStep promobus

Het resultaat van diverse brainstormsessies heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een eigen InterStep promotiebus, die opvalt en daarnaast ‘multi’ inzetbaar is. In april zijn we daarom op zoek gegaan naar een oude bus die we kunnen gebruiken voor verschillende Marketing & Communicatie doeleinden.

We kwamen een oude, uit 1987, Volkswagen LT bus tegen die jarenlang in Oostenrijk als brandweerauto dienst heeft gedaan en perfect aansluit op de wensen die we hebben.

Momenteel (begin juli) staat de bus bij de spuiter en wordt de knallende rode ‘brandweerkleur’ vervangen voor een witte kleur, de zwaailichten verwijderd en de kleine deukjes eruit gehaald. Aansluitend wordt de bus geheel ‘gewrapt’ in de bekende InterStep kleuren en laten we een interieurbouwer de bus aftimmeren en inrichten voor gebruik. Medio augustus moeten de werkzaamheden geheel afgerond zijn en moet de bus klaar zijn voor gebruik.

Natuurlijk willen we onze collega’s, die bij InterStep op de eerste plaats staan, als eerste kennis laten maken met dit nieuwe en unieke concept.

Buslunch

Een goede manier om onze collega’s met de bus kennis te maken en tevens een ideale vuurdoop is de buslunch!

Graag willen we je een lunch aanbieden op de locatie waar je aan het werk bent. Een keer niet voordat je naar je werk gaat je broodje smeren of in de kantine je dienblad vullen maar een gezonde lunch in de buitenlucht waarbij je bediend gaat worden door ons. Verse broodjes, heerlijk beleg, fruitsalades, gezonde sapjes en goede koffie voor jou en voor 5 van je collega’s. Wil jij dat wij bij je langskomen? Wil je jouw leidinggevende en/of gewaardeerde collega(‘s) eens trakteren op een luxe lunch? Meld je dan nu aan via onderstaand inschrijfformulier. Tussen 15 augustus en 1 oktober komen wij naar jou toe.

Voorwaarden:

  • Maximaal 6 personen
  • Opgeven middels onderstaand formulier
  • Tijd en datum in overleg
  • Inschrijven is alleen mogelijk voor werknemers van InterStep

 


Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Overig nieuws

Test je engineer skills met je eigen articifial intelligence robot!

Op Kickstarter lanceerde Creoqode de Nova een ‘do it yourself’ kit om een artificial intelligence robot te bouwen. Met Nova kun je zelf je codeer en engineer skills testen, door controle te krijgen over de Nova, precies zoals jij dat zou willen. Met Nova kun je leren coderen, werken met elektrot....

Lees meer..

Ook TU Eindhoven wint de World Solar Challenge!

Afgelopen donderdag won TU Delft de World Solar Challenge in de Challenger-klasse met de Nuna9. Vrijdag finishte de Stella Vie van Solar Team Eindhoven in de Cruiser-klasse en veroverder de eerste plaats. In deze klasse gaat het niet alleen over snelheid, zoals in de challenger-klasse, maar om effic....

Lees meer..

TU Delft wint World Solar Challenge!

Het Nuon Solar Team uit Delft heeft opnieuw de Bridgestone World Challenge in Australië gewonnen. Een wereldwijde wedstrijd waarin teams tegen elkaar strijden met auto’s die rijden op zonne-energie. Alle 40 deelnemende teams startte op 8 oktober in Australië. Het parcours, dat dwars door Austral....

Lees meer..

Schip Volvo Ocean Race getest in MARIN testbassin!

Schipper Simeon Tienpont doet mee aan de Volvo Ocean Race, een internationale zeilwedstrijd. Om de drie jaar strijden landen tegen elkaar, door in 9 maanden, in verschillende etappes om de wereld te zeilen. Het zeilschip waarmee Simon gaat racen is door MARIN getest in hun testbassin in Wageningen. ....

Lees meer..
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign