030 - 2518995 info@interstep.nl
BIM Coördinator W – Amsterdam

BIM Coördinator W – Amsterdam

Introductie

Ervaring met het modelleren van utiliteitsprojecten in BIM? Op zoek naar een coördinerende rol waarin je je kennis kan delen?

Veel partijen zijn de overstap aan het maken naar de Building Information Modeling methode binnen projecten. Wij zijn op zoek naar collega’s die aan de hand van een vast dienstverband bij InterStep meewerken op uiteenlopende projecten binnen de utiliteit. Denk bijvoorbeeld aan projecten betreffende kantoren, ziekenhuizen, luchthavens, sportcomplexen, en bijvoorbeeld de Zuidas.

Organisatie

InterStep is landelijk actief als projectdetacheerder in de techniek. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de segmenten Installatietechniek, Industrie en Ingenieurs & Adviesbureaus. Onze collega’s krijgen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen in hun carrière en vakgebied door middel van opleiding en coaching. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij mee kunt met de bewegingen in de markt en technologische ontwikkelingen en voldoende uitdaging hebt in je werk. Ben je op zoek naar een werkgever die breed vertegenwoordigd is in de techniek en daarnaast persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan, reageer dan op deze vacature!

Functie

Als BIM coördinator (regio Amsterdam) heb je de nodige ervaring opgedaan als modelleur binnen utiliteitsprojecten betreffende werktuigbouwkundige installaties. Je hebt ervaring met BIM software, de verschillende fases van projecten, het genereren en communiceren van in- en output, het implementeren van (diverse) LOD’s en het maken van families.

In de rol van coördinator deel je actief je kennis met je collega’s. Het is de bedoeling dat je naast het draaien van je eigen of gezamenlijke projecten, je optreedt als coach. Je wordt een vraagbaak m.b.t. het gebruik van BIM software, de wijze waarop er met de verschillende disciplines wordt gecommuniceerd en hoe deze dienen te worden geïmplementeerd.

Naast dat je in de ban bent van BIM moet je het dus ook leuk vinden om je kennis over te dragen. Communicatief vaardig zijn is daarom van belang.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als BIM Modelleur met Revit
  • Ervaring met het engineeren van installaties is een pre
  • In het bezit van een geldig rijbewijs
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis arbeidsethos

Aanbod

Bij InterStep bieden wij onze collega’s een marktconform salaris, mogelijkheid tot gebruik van een lease auto, persoonlijke begeleiding en een jaarlijks opleidingsbudget aan.

Inlichtingen

Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dave Tak op via 06-42583992 of d.tak@interstep.nl daarnaast zijn wij te bereiken op ons algemene nummer 030-2518995.

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign