030 - 2518995 info@interstep.nl
Beheertechnicus E + W – Tilburg

Beheertechnicus E + W – Tilburg

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Beheer en Onderhoudspartner binnen de installatietechniek voor met name de utiliteit. Nu zijn ze op zoek naar versterking voor met name de locatie Universiteit Tilburg, een beheertechnicus met een planmatig en gestructureerde manier van werken en daarbij een grote technische kennis

Functie

Je zult binnen deze functie als aanspreekpunt voor één of meerdere klanten fungeren en zorgen dat de gebouwgebonden installaties altijd in een topconditie zullen zijn. Toezien op de juiste uitvoering van het onderhoud, storingen adequaat afhandelen en het aansturen van de servicemonteurs en onderaannemers. Je onderhoudt het persoonlijke/telefonische contact met de opdrachtgever(s), zodat de situatie on site je altijd bekend is om daarnaast alle gemaakte afspraken vast te leggen.

Uiteraard zorg je er uiteindelijk voor dat de gemaakte afspraken worden nageleefd, zodat de kritisch afgestemde KPI’s worden behaald. Kwaliteit staat voor jou altijd voorop en zorg dat de klant 100% tevreden is maar houd wel de marges in de gaten. Met de technische kennis die je draagt begeleid je het beheersproces in goede banen om tevens verbetervoorstellen te kunnen doen.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent een technisch sterk, toegankelijk, gedisciplineerd en kwaliteitsgericht persoon
  • Organiseren, plannen en structureren van alle werkzaamheden en afspraken
  • Een verdiepingsslag kunnen maken in de klant, waardoor je ook adviezen kunt geven.
  • Bewaken van de operationele veiligheid, kwaliteit en efficiency van de uitvoering (van zowel eigen monteurs als onderaannemers)
  • Je hebt een minimaal afgeronde opleiding van MBO-niveau 4 in de richting van Installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek
  • Ten minste 5 jaren werkervaring als servicetechnicus

Aanbod

Daarbij bieden wij jou:

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen risico en verantwoordelijkheid
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers binnen de installatietechniek
  • Een marktconform salaris met eventuele cursus en opleiding mogelijkheden

Sollicitatie

Maurits Uijterwaal te bereiken via tel. 06-81 95 32 54 of mail: m.uijterwaal@interstep.nl

Solliciteren
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter

Deze vacature tippen?

Kent u iemand die uitstekend op deze vacature zou passen? Stuur hem/haar dan direct een bericht via onderstaand formulier.
Website gemaakt door: 3seconds.nl Webdesign